Helgen hos mamma

Var ju hos mamma i helgen, trodde jag skulle få vila men jag är nog mera trött nu, men Peter fick iaf ha massa barnfri tid, vara med en kompis och ta de lugnt :)

Vi hann med att göra en massa mat, råraka, paj, palt och en pasta med pasta sås. Vi hann leka med barnen och jag fick gå runt och mysa med lilla Wille, min systerson. Ilias hann sova ute i det underbara vädret, så helgen känns otroligt bra även om jag är lite trött.

I veckan blir det mest plugg, sedan på onsdag ska vi på kyrkan för barnsång, de ska jag även på fredag. Sedan på onsdag kommer min syster och ska bo här i några dagar.

Bokat biljetter till Dunham

Ja, tydligen så släppes biljetterna till Jeff Dunhams stand up show i veckan, eftersom jag och Peter sällan unnar oss något så bestämde vi oss för att boka biljetter och barnvakt. Så mamma ska vara barnvakt den 15 april till våran Ilias fram tills dess blir han nog utan barnvakt. :)

Toppen på allt blev då också när de visade sig att showen var den 15/4 dvs jag och älsklingens förlovningsdag så de kändes ju ännu mer speciellt att unna sig något, sedan tyckte jag att de var en passande födelsedags present också då jag fyller år nästa månad :)

Förlovade oss 15/4 2009, tärna fjällen.

2 dagar utan peter

På fredag åker jag till mamma och Peter kommer vara ensam hemma i 2 dagar, vi är aldrig ifrån varandra i vanliga fall men jag tyckte att han skulle få lite egentid. Är jag hemma så tar han sig inte tid, så jag kom på den briljanta ideén att han skulle köra lite skoter med en kompis, medan jag åker till mamma

dagens äventyr

Ja vaknade imorse och begav mig till Öppna förskolan, träffa lite människor som alltid är väl behövligt när man är hemma. Var dock hemskt trött så jag vet inte om jag var mycket till sällskap. Ilias vill ju inte riktigt sova när de är massa människor kring en, blir allt för nyfiken. Men till sist hittade vi en liten avskilld plats där jag kunde natta honom. Sov dock inte så länge men han blev på lite bättre humör. Åkte iväg och käkade på värdshuset och nu är jag hemma.

Är verkligen super trött, kan nästan inte hålla upp ögonen och kroppen säger sova! Känns lite onödigt att sova då Ilias säkert vaknar när som helst men man kan ju pröva. :)

Ilias min bebis

Allt händer så fort, Ilias är nu lite över 6 månader, vars har dom här sex månaderna tagit vägen? Det var ju nyss jag kom hem med en liten parvel som inte kunde nått. Nu sitter han bra, eller ja ganska man får hålla lite koll fortfarande. Han ställde sig upp idag utan hjälp, ja mena va kom de ifrån? näe jag kryper inte men jag ställer mig upp i sängen med hjälp av täcket. Peter och jag blev båda super förvånade, han har ingen balans men ändå.

Tiden går för fort när man har små, vill leva i min lilla bubbla resten av livet. Bära och mojsa med mitt barn, laga mat och pyssla och aldrig lämna bort han någonsin.

1 månad vs 6 månader

Djuren så nära

Ja, igår såg Peter två älgar på bakgården, han skrek och hojtade, dom var helt obrydda. Eller han skrek till mig för att skulle se.



Idag när jag var ute med barnvagen, promenerade i godan ro, sedan så känner jag att det är något konstigt och tittar åt sidan, vad står där två rådjur typ två meter ifrån mig. Dom tittar på mig och skuttar vidare.


Eftersom jag sov bara några timmar i natt så slummrade jag till när Ilias sov på eftermiddagen, vaknar lagomt trött och tittar ut genom fönstret vad står då i diket, jo två stora älgar. Försöker ta kort men det är för mörkt, öppna tom fönstret tre gånger, älgarna reagerar inte ens på ljudet, lite konstigt då dom bara står några meter ifrån.


Fullproppat halvår?!

Ja känns som att de närmaste halvåret är fullt med nya grejer, med massor att göra.

Onsdagar- Öppna förskolan
Fredagar- Kyrkans sång och rytmik

Plugga på 50%
Varannan vecka inlämning

Nästa prov i mars
Rally i Bjurholm 28-31/1

Fyller år 11/2
Syster kommer och bor med mig 24/2
Mostrar och kusiner som fyller år
Kusiner till Ilias som fyller år
Påsk
Maj, börja måla fönsterna och blästring av huset

Hinna träffa syskonbarn, släkt och vänner
Bröllop, födelsedagar och oförutsedda händelser
Hinna med sig själv, Peter och Ilias

Jag fattar inte att jag hinner?

Historia

Ja dagen har varit stressad vi klev upp och dagen hade för lite timmar. Göra oss iordning för dop är inte alltid de lättaste när man inte har några kläder, duschningar, plock, matning osv det är hela tiden något men va hann iaf inte fråga om det men innan skulle vi göra några ärenden så de blir man automatiskt lite stressad. Köpade en film till peter för de ville han ha sedan så köpte jag 2 böcker med bilar åt Ilias här ska de fram tidigt. De var alltså pekböcker med alla möjliga bilar var super kul, dessutom hittade jag en med djur skulle dock kanske behövt hitta några fler bättre men de kommer väl. :)

Sedan åkte vi på dopen som var otroligt fint och jag tror alla var nöjda :)

 

Fick VG på inlämningsuppgiften i historia också helt klart nöjd över min prestation :D 4 inlämningar och en fördjupning kvar då :S


sitta och leka

 

Sitta och leka helt själv! satt över 10 minuter och pratade, och lekte snart kan han de helt :) sväller i mamma hjärtat! Har massa sitt träningar och nu har han börjat att smått försökta ta sig fram, inte så mycket till masa och åla utan vill klart upp på alla fyra men balansen är inte bra. :) de går ju så fort

De omtalade tänderna

Fotot togs för några dagar sedan, tror de var i tisdags. :)

Sedan så har de ju säkert växt sen dess också :P

William

Ja idag har jag och Ilias varit med William, Ilias kusin som bara är 6 veckor. Var super mysigt att gå runt med min lilla systerson som mest bara sover. :) Han är ett riktigt underverk!

I min värld är barn unika de ser man speciellt på William och Ilias dom är så otroligt olika på alla sätt

 

Vad blir det för mat?

Ja vet inte riktigt va jag ska hitta på till min underbaraste son, till veckan ska jag göra fisk iaf, glömde frysa in när jag gjorde sist så de blev inge fisk, tänkte även göra kyckling när vi ändå själv inte äter de så ofta. Är lite stum på ideér, eller ja kanske inte men känns så tråkigt att bara ge dom köttfärssås och spaghetti osv. Näe hoppas jag får lite insperation snart.

Ett vanlig mål till Ilias

2 stjärnor/hjärtan med typ köttfärsås och spaghetti
1  stjärnor/hjärtan med morötter
1 stjärnor/hjärtan ärtor
1 stjärnor/hjärtan majs
1 stjärnor/hjärtan broccoli

efterrätt
Mango/banan typ


Purér

Idag gjordes mango puré och blåbärs puré som Ilias kan få till efterrätter eller som sylt på gröten, är lite roligt att göra sånt här tycker jag. Men som tidigare sagt måste jag även köpa fler islådor i silicon för de behövs verkligen, gör ganska stora satser så då räcker inte mina ynka 3 stycken till. Tänkte kolla på stan om dom ha några roliga. :)

själv så åt vi tacopaj och blev sedan bjudna på super goda hemgjorde semlor hos bäst grannarna. :)

Ja nu till bilden, har ju börjat borta tänderna på Ilias och han bryr sig inte så mycket om det, vi borstar tänderna samtidigt så han ser mest bara förvånad ut. Sedan när jag är klar med han borstning så får han tanborsten och får tugga på den. Mycket trevligt!

 

Sötaste

Ilias sötaste! :)

Världen bästa killar

 

Min spännande dag

Dagen startar ganska tidigt, Ilias får frukost och kläder sedan slänger jag mig i duschen, sminkar mig och blåser håret, klär mig och mitt lilla barn för att sedan bege oss till öppna förskolan

Vad händer jo, Peter har frostat av bilen i garaget men nu har de frusit på och porten går ej att öppna, vad gör man då? Men skriker och svär i 20 minuter till jag kommer på att man kanske kan ta en spade och gräva fram porten, dock är all snö så frysen så jag får knappt ner spaden, efter 2 arga samtal med min sambo får jag en snilleblixt jag bänder nu upp porten med hjälp av spaden. De GICK!

Man kommer till en punkt när man inte klarar av att vara hemma, man vill träffa människor, därför blev jag nästan galen av tanken på att bara vara hemma.

I bilen ligger Peters nycklar, jag stoppar dom på fickan sedan åker jag, grejen var bara att jag skulle vidare till min mormor efter öppna förskolan vilket innebar att jag kom hem vid 18:30, Peter slutar 15, han tog sig alltså inte in, han fick göra några fulknep han också.

Vilken dag

 

2 tänder

Mitt söta lilla barn har numera 2 tänder! :) han är så himla söt när han tuggar och biter ihop, idag var de lite jobbig för honom men de är ju så kort period och tänderna kommer fram mer och mer varje dag. De säger bara vips så är dom framme. Försökte ta kort men de misslyckades totalt, man ser båda tänderna nu, men grabben vill inte riktigt vara med på noterna. Han hatar varkligen att vara still!



Min syster var hit med en soffgrupp eftersom min moster ska ge bort sin så fick hon ta den och hennes gamla fick komma hit. Blir och möblera om uppe i gästrummet nu så de blir någorlunda fint där uppe. I soffgruppen ingick 1 trea, 1 tvåa och 1 fotölj, de var i blått tyg så de blir säkert mysigt.

stressen gör mig sjuk

Ja gissar på att imunförsvaret blivit lite lägre då jag varit så stressad och sovit så dåligt nu på slutet. Vet inte riktigt vad som var stressigt utan bara att allt ska göra. Det är som på gott och ont att planera hela sin vardag också. Ibland blir man stressad och ibland är det skönt att ha något och göra när man inte kommer iväg på samma sätt när man inte arbetar.

När Peter jobbar kväll så kan jag inte somna, lägger mig i sängen i 1-2 somnar inte så då beslutar man sig för att lägga sig i soffa och se om de hjälper förra veckan så kunde jag somna på soffan 2 gånger av fyra och sova 1-2 var gång iställlet för att somna vid 01:30 tidigast om man är vaken tills älsklingen kommer hem. 

Men så har man en bra kropp som säger ifrån "nu gör jag dig sjuk så att de kan blir mindre stressad" men de skulle vara bättre om man hade en varnligslampa som sa åt en att nu blir du för stressad, är kanske inte alla som ser att jag är en stressad människa. Jag älskar att göra det lilla extra för människor jag tycker om jag engagerar mig och är super aktiv, jag vill hinna träffa alla utan att man ska göra undantag och missa andra jag vill alltså vara rättvis häsla på alla lika mycket, mina vänner och mina släktingar. Jag plockar varje dag och gör mate, men de är ett sånt tråkig grej, ekonomin som vajar lite nu, har inte riktigt fått balans sedan jul vilket är lite stressande. Ilias har varit super kläning och vi har haft mycket besök. Jag pluggar och sedan så ska man hinna med sig själv, andra och vara engagerad i deras liv. Näe just nu är det super svårt att få ihop allt, de blir bara soppa!

Peter är ju underbar men det är ju massa saker han ska hinna också, skotta fixa bilar, hinna vara med kompisar och Ilias. Just nu kommer jag inte på andra grejer att han dessutom jobbar heltid också så de blir inte så många timmar kvar för honom heller. 

Mat

vi rekomenderades att ge mat under dagarna så nu har jag stått i och gjort massor, eller ja en hel del mat till lillkillen

Vi gjorde kyckling igår,mmh det tyckte han var bäst, sedan så idag gjorde jag morötter och palsternacka och potatis men glömde då att frysa in kycklingen och potatisen körde jag med stav mixern vilket resulterade i TAPETKLISTER! starkt råd är att inte missgöra sig, de blir verkligen klister. Sedan så gjorde jag köttfärssås och broccoli, broccoli med vita broccoli,minns inte va dom heter men de ser ut så iaf. Sedan ha jag ju också gjort ärtor och majs som jag fryst in. Imorgon ska jag göra köttgryta ala mamma så och till veckan blir det lite fisk åt grabben, får se va helgen ger och vad jag kan hitta på till honom då är så smidigt att ge honom massa ur frysen.

På bilden är det palsternacka,majs, broccoli, spaghetti och köttfärssås och ärtor. Köttfärssåsen tyckte han va goast.

Moster bus

Så här rolig är moster att vi moste gömma oss


Jessica och William

Dom är super lika ju

Likheter

Måste verkligen hitta några bilder på pappa när han va liten för här var han verkligen lik

Lias

Min runda lilla bulle

BVC vaccin, längd och vikt

Ilias 5,5 månader

Väger 8290 g

Längd 70 cm

HF 43,5 cm

Lite roligt att jämföra

Mamma längd och vikt 6 månader

Vikt 7500g ca

Längd 66 cm

Pappa 5 månader

Vikt 8140

Längd 68

Vaccinationen gick bra och allt såg så bra ut med Ilias, dock hann vi försova oss på morgonen, Ilias brukar alltid vakna kring 7 och 7:30 är han defenetivt vaken. jag hade ställt väckaren på 7.30. Men hör och häpna jag försov mig, alla försov sig.Läkarbesöket var klockan 8:30 vi vaknar 8:10 20 minuter på oss att packa på oss kläder, lilleman ge honom mat, klä på oss. Vi blev 5 minuter sen, gissa om vi kunde rejsa iväg fort om vi ville.

När vi sedan gick för att klä på Ilias igen efter besöket går vi in i skötrummet då inser jag att jag har tröjan UT och IN snacka om lite förvånad jag blev av den upptäckten. Men ja, de förstod säker att vi inte hann med så mycket annat.

När jag sedan läser peter babybok så hände de samma sak för Peters mamma på andra läkarbesöket, de försov sig. :)


 

 

 

Min älskling

Härom kvällen så satt vi och pratade i timmar, stängde av tv och bara pratade. Peter är den mest omtänksamma killen jag känner, han vill alla så väl och är verkligen en klippa. Snart har vi varit tillsammans i 4år och jag kan med glädje säga att vi bara älskar varandra mer för varje dag som går. Och visst vi kan bli lite aggresiva mot varandra och har våra diskutioner som alla andra men vi har verkligen klickat från första början, vi kunde prata med varandra som vi hade känt varandra hela livet.

Jag har verkligen inte insett hur mycket Peter älskar mig förrän häromdagen då han säger.

"alltså jag vill gifta mig i sommar"
"i sommar?" säger jag
"ja de känns alldeles för länge att vänta någe längre, jag vet att det inte är läge och de blir mycket bättre om vi väntar. Men jag vill vara gift med dig och visa världen hur mycket jag älskar dig."

Jag är ju lite gammalmodig på någevis och ville gifta mig innan jag fick barn. Men nu blev de ju inte så, Peter tyckte vi var lite unga och ville vänta med att gifta sig till senare. För mig betyder ett bröllop så mycket, det betyder på någevis mer än att skaffa barn än att skaffa hus. För mig är det verkligen betydelsen av att man älskar varandra och vill dela resten av sitt liv med sin partner. Beror nog på att de flesta förlovar sig hit och dit, de flesta skaffar barn utan att tänka, de flesta köper hus men 50% separerar om de inte var mer. Men det är inte så vanligt att man gifter sig.

Vi kommer dock inte att gifta oss i sommar, jag vill ha lite mera budgett för det och jag behöver minst ett år för att planera. Och det är ju jag som planerar allt och ett bröllop bara för att gifta sig är inte riktigt min grej. Så får se om de blir mera prioriterat när jag väl har en bättre inkomst.

Vaccin imorgon

Imorgon ska vi åka på BVC för att ge 5 månaders vaccinet, är drygt att vänta på att Ilias ska bli sjuk, eller ha ont. Men är förberädd med alvedon så jag klarar mig nog. Men de värsta är nog att Peter jobbar kväll så jag blir ensam om kvällarna och sedan så jobbar han så sent och han måste ju sova bort nästan halva dagen för att orka. På dagen är de andra grejer han måste hinna också, så som skotta osv för det gör inte jag, det är inte min grej liksom. Vi är inte så jämlik på de viset och de är ju jag som sköter mat, handling, planering, städning, (är inget fan av de men gör de iaf 1 gång i veckan eller ja förhoppningsvis) ekonomi, tvättning, undanplock efter Ilias och Peter, läggning och rutiner med Ilias, samtal till banker, skattemyndigheter, försäringsskassan, osv om jag kan sedan så pluggar jag på 50% när jag har tid över. Men peter sköter typ allt praktiskt skottar, renoverar, allt med värme, vatten, el och bilar hänger upp tavlor, krokar och monterar möbler och förståss gör i princip allt jag säger :).

Oh my good
känns som jag håller bli lite sjuk på råge, är liksom i förnekelse forfarande vill inte bli sjuk så jag tror om jag intalar mig själv att inte bli sjuk eller vara sjuk så undviker jag de liksom- kanske funkar?!

Ilias gillar nu

Att testa sin röst i olika lägen, rulla runt, sitta, titta på tv även om han inte får det för sin föräldrar, smaka mat så fort mamma eller pappa äter går inte sitta vid matbordet och bara titta på. Göra pruttljud med munnen, kramas och pussas är underbart att få en kram av honom eller att han försöker pussas eller busa med oss. Leka med leksaker som låter eller har någon funktion blir inte så nöjd av de gamla leksakerna längre dom har han ju utforskat. Ilias älskar att man busar med honom, sjunger eller goofar sig. Ilias gillar att man slänger iväg honom eller lyfter upp honom snabbt och låter samtidigt.



Några grejer Ilias gillar

Banan
Gröt
Äpple
Päron
Broccoli
Majs
Potatis,kyckling morotsblandning
Majskrokar
Palsernacka
Ärtor
Fisk gick bra härom dagen

Är skeptisk mot
Potatis
Biffståganoff
Spaghetti och köttfärsås


Slutprov och dagens göranade

Ja som sagt gjorde jag slutprov i psykologi härom dagen, jag tror jag kommer att få vg, fast inget är ju säkert, huvudsaken är ju att jag får ett betyg iaf. Ansökte idag om studiebidrag och kan få de minsta ersättningen iaf med barntillägg, vill inte ha några lån och pengar är pengar. 2 kurser klara, nu fortsätter jag med Historia som följs av lite administrativa och företagskurser. Efter slutprovet fick jag ryck och köpte några nya BHar och trosor, härligt med nya underkläder, passade på att köpa 2 pyamaser till ilias dubbel pack i både 74 och 80 så nu har han då de. Köpte tiger hängsler och en grön huvtröja också, men glömde ett par skit snygga mörkblå jeans men de blir en annan dag istället.

Den nya gröna tröjan, man ser den inte så bra men den är skit snygg



Började läsa lite historia idag men somnade istället på soffan så intressant var de kanske inte :). Var ute idag en stund i de härliga vädret, Ilias tyckte de var mysigt att sitta i pulkan med han tittade på mig. Är lite sugen på att Ilias pappa ska starta skotern för att se reaktionen på Ilias vet inte riktigt hur han kommer att reagera, men är väl bäst om man köper hörselkåpor på Jula först, sånna där gröna.

Mitt söta busfrö

Ilias har typ kommit på att man kan styra mamma, med hjälp av sin höga röst. Snacka vilka protseter när man ska sova, har somnat och tvär vaknar till skriker öronen av sina föräldrar, när grejer inte blir som han tänkt eller när han inte vill de mamma vill. Blev nästan rädd idag då jag skulle försöka lägga Ilias, fick värsta dödsskriket, tog honom ut ur sovrummet då skrattade han åt mig. Går man inte i mörkt rum då han är trött så, jag vyssar och sjunger men icket han vill inte sova, så då sprattlar vi som en fisk och skriker. Vad gör mamma då, jo hon skrattar åt hans försök att tämja mig. De funkar ju ganska bra, ibland blir man bara trött och orkar inte så då ger man upp efter 15 minuter kämpande, han hinner somna 1-2 gånger men vaknar och blir skit förbannad.

Idag skrek han bara för att, de var inte ett ledset skrik utan mer ahhhh! Ahhhhh AHHHHHH! och då kanske efter en stund bli ledsen. Ja, vad tar man sig till?

Sötaste har varit ute

Ilias lek

Ja min baby börjar bli stor, fattar inte att han snart är ett halvår.

Idag pluggar jag mycket, blev en hel del igår också, har ju nämligen slutprov imorgon och attans va närvös jag blir när det gäller prov. Sist fick jag ju mvg, men nu får jag högst vg för jag prioriterade inte att göra ett stort fördjupningsarbete på minst 5 sidor med kvalitet. Var lite sugen, hade tom beställt hem en bok för mitt studieunderlag, men månaden har varit tung och det har varit mycket folk i omlopp så jag bestämde mig för att inte göra det. Annars skulle det ha handlat om barns påverkan av förskolemijlö. Boken som jag hade fått hem var otroligt bra och den såg de från båda synvinklarna. Är lite intressant när man snart ska börjar tänka på sånt som dagis och liknande. Skulle jag sätta Ilias på dagis till hösten skulle jag vara tvungen att ansöka om det typ nu för att få en plats.

Style by Joel

Här tycker jag att hans ögon är hemskt lik svärmors :)

Mobiljakt

Ilias är så söt när han får som han vill :)

Julgris, vilka gick upp under julen?

Hihi ja man hör ju från alla möjliga håll att de flesta gick upp under jul, 2-3kg som har etsat sig fast. Ställde mig på vågen och chockad så ser jag att jag gått upp 3 kg under jul! Ja så förra veckan bestämde man sig att jag skulle kämpa på lite mera med vikten. Eller ja inte med vikten utan rutinerna med att äta.

Mål 1 är att äta 3 gånger om dagen, jag får kämpa otroligt mycket för att överhuvudtaget äta något innan middag. Har en känla av att det är bortkastad av tid och inga riktiga hungerkänslor har jag om jag inte ätit på flera dagar, men de är humöret som tar stryk. Men nu måste de bli andra bullar då Ilias börjar bli lite större och äter riktig mat. Ja sedan nyår hag jag gått ner 1 kilo iaf så jag har ju gått ner lite men som vanligt vill man att allt ska hända direkt.

Mål 2 är att drick vatten/saft/mjölk istället för läsk

Mål 3 är att bara äta godis på helgen, blir så knepigt när man är hemma och mysar varje kväll när Peter är hemma. Plus att peter älskar chips cola ostkrokar, god mat, skräpmat så är det svårare att stå emot när han vill ha allt dedär när han övertaget pratar om det.

Ilias sovvanor

Ja sedan nyår har de varit lite svårare att söva våran lilla grabb, vet inte hur de kom sig men rutinerna blev ju lite rubbade då vi inte var hos honom eller så har han någon utvecklingsperiod. Hur som haver så går de inte precis som jag vill. De är ett himla bök eller ja jämför med de vi är van iaf. I vanliga fall lägger man bara ner Ilias i han säng så somnar han av sig själv nu måste man mysa med honom han skriker till 1-5 gånger sedan är de bra de är inte långa skrik heller utan bara "protest skrik" som varar i 2 sekunder. Under  5 dagar han han somnat vid nio, när han i vanliga fall brukar sova vid 7:30.

På nätterna är också lite förändring han vaknar numera ganska många gånger för att sedan somna om igen, som om att han har mardrömmar. Vid fyra tiden så vaknar han men då vill han typ ligga supernära mig i min armhåla helst men det är otroligt obekvämt men va gör man inte för att få några extra timmar på morgonen. Vid halv åtta är han vaken och vill ha mat.

På morgonen brukar han vara som en solstråle, allstå även om han inte ätit på 12 skrattar och busar han super mycket men nu så har han varit lite kinkig.

Ilias sömn på dagen brukar sova vid 9:00 om han vaknar vid 7:30, då sover han i ca 45 minuter. Klockan 12-12:30 brukar han sova lunch i ca 45 minuter. Klockan 15-16 sover han de sista passet och de är också 45 minuter. Sover han mer under ett pass blir alla rutiner rubbade och han blir inte alls så glad, mera kinkig och inget är bra.

Besök av kära vänner

ja våra underbara vänner från huvudstaden är här på besök. J och E vi har då inte gjort så himla mycket de senaste dagarna då de varit här utan vi har mest chillat ätit god mat och surrat av oss en hel del. Tror det är sånna vänner som kommer att bestå, vi ringer typ aldrig varandra men så fort de kommer upp till norrland så kommer de och hälsar på. Nu har de ju inte bott i Stockholm så länge men de är skönt att veta att de alltid kommer att finnas där för en.

Idag var vi ute på en tur i Umeå, först så handlade vi på obs sedan så åkte vi på Biltema och avslutade dagen med fika på café viktoria. Söta E bjöd ju, eller ja jag vet inte om de vart J som bjöd egentligen. Sedan åt vi en god kyckling med klyftpotatis rätt och till efterrätt ananaspaj. Sett film gjorde vi ikväll och igår spelade vi en massa spel. Imorgon ska vi på bio sedan ska vi på middag till hos E och D. :) Får se hur de slutar nu när Ilias somnade i vettig tid idag och imorgon ska vi bryta mot rutinerna igen.

E och J stannar till på lördag då vi ska köra ut dom på flyget :) så vi får mysa med dom i två dagar till :)

Önska sig till Gabäråben!

PJ's börjar vara slut nu så snart måste jag införskaffa mig nya i stl 80 nu har jag bara i 74 och de är gränsfall, himla konstigt hur han växer och hur kläderna är olika Hmm när börjar växandet avta?

Nytt i gabäråben

Idag köpte jag denna fina body tilll Ilias

Pappas favorit vs mammas favorit Outfit

Mammas favorit är nog villervalla outfiten

 

Pappas favoriter är acdc tröjan eller liknande just nu, pappa blir helt lyrisk när han hittar Kizz, ac/dc eller liknande coola outfits!

Super mysig My

 

Ilias är så intresserad av andra barn, han älskar att ligga och titta på dom och känna, klämma och hålla handen otruligt nog är jag alltid för seg med kameran här är våran söta MY som skrattar glatt när hon ligger brevid Ilias

 

ÄLGEN

Här ser älgen grannens hund och försöker gömma sig, tror inte de går så bra men när han märker att hunden och grannen inte kommer närmare så fortsätter han att mumsa på buskarna

Söndag

Tänkte försöka få ett besök av svägerskan men de va då upptaget flera gånger så de slutade med att vi istället plockade undan, tittade på den fina älgen som bosatt sig på ängen här brevid var här i säkert 5 timmar. Sedan gick vi en sväng med vagnen hälsade på våra nya granner. Dom flyttade in i september men nu tog vi oss tid att kika förbi. Så underbart med alla trevliga grannar vi har! Sedan kom J, L och N förbi och vi spelade lite Wii och myste med varandra.

Imorgon åker jag upp till lycksele för att hälsa på min lilla systerson som snart blir 1 månad, på tisdag kommer kompisar från stockholm hit och vi ska mysa med dom. På onsdag åker dom nog hem tror jag och på torsdag ska jag och grannen och hennes två barn på bio. Fredag trodde jag att jag skulle spendera med mamma då hon skulle vara barnvakt och jag göra prov men provet blev flyttat till måndag istället. Ja veckan är verkligen full med äventyr! :)
RSS 2.0