Tävla om en Babybjörn matstol

BabyBjörn® är ett svenskt familjeägt företag som grundades 1961. Sedan starten har BabyBjörn® haft som mål att underlätta vardagen för småbarnsfamiljer genom att utveckla innovativa produkter för barn upp till tre år. I deras sortiment finner du allt från bärselar till matset och hela tiden kommer det in spännande nyheter!

I denna tävling har du chansen att vinna deras smidiga matstol! Vinstvärdet ligger på ca 2000 riksdaler!

Matstolen är den perfekta första stolen där ditt barn sitter säkert och bekvämt från sex månader ända upp till två års ålder. Den är praktisk och lätt att använda tack vare det öppningsbara bordet som också fungerar som smart låsbygel. Den är lätt att hålla ren tack vare den avtagbara brickan som enkelt diskas för hand eller i diskmaskin. Matstolen tar liten plats och är lättplacerad. Fälls enkelt ihop när den inte används och vid transport. Smart, säker och smidig!

Jag tävlar om en matstol från BabyBjörn® hos Agnes!

Shoppa lös

Ilias nya hoppgunga

Ursäkta röran på bordet men dopkorten måste bli klart idag!

Garinerna är nya och mattan förståss

 

Fixat klockan och någar mattor

 

Frostig fjäril

 

Hittade en fjäril igår som var alldeles frostig synd att man inte ser det  men den full med frost

Flera dagar har gått

shit va fullt upp jag har haft. Min syster tittade förbi under tisdagen, pannkaksätning och shopping på hög nivå. Hon hjälpte mig att shoppa och som vanligt så hittar man tusen grejer till när man är med henne, himla underbart att spendera på lite gardiner, prydnader och mattor.

Ilias har varit lite extra kinkig idag vet inte riktigt va de beror på ända jag kan tänka på är att de är tänderna som bråkas lite. Han gnussar handerna mot tandköttet hela dagarna, igår när Peter skulle natta honom så fick han tag i pappas finger och gnussade de mot munnen. Idag har de varit så hela dagen. Men ja man får väl se, kan ju bara vara lite fruseration för att de inte riktigt går som han vill.

Dagens asgarv

Himla söt unge! :)

Blev massa av ombyte av kläder idag då mitt lilla hjärta kräkes så fort man tog i honom, eller ja man behövde inte ens det!

Baby Outfit

Sov hela natten

Ja Ilias gjorde de igen, sov hela natten. Vaknade halv sju av att min lilla älskling låg och jollrade lite, tänkte att jag borde nog stoppa in tutten så börjar jag göra maten. Jag skyndar mig iväg och gör iordning lite välling. När jag kommer tillbaks är han sovandes då har han inte ätit sedan typ 20 igår kväll väcker upp honom och ger honom lite mat. Han piggnar till och vi ligger och mysar till alldeles nyss då han somnar om igen.

Idag ska jag inte göra så mycket annat än städa och plocka i hemmet en promenad och kanske lite pyssel står också högt på schemat!

Baby Outfit

En riktig höstdag

Nu har vi varit ute i några timmar, städat ur en bil vi ska sälja, plockat in allt för vinter och gjort iordning några bilder försäljning av några vinterdäck! Vi är nöjda, just nu håller karl på att göra iordning i garaget och kommer förmodligen också sätta på extraljusen på två bilar idag.

Dagens planer

Ilias somnade just till, kommer förmodligen inte sova så länge, sedan är de full fart igen. Gick jätte bra att ha honom i spjälsängen, kanske mest för att han legat i stillastående vagn. Idag ska vi bara hänga upp lite krokar, bränna lite papper, lacka en klocka och kanske försöka göra färdigt inbjudningskorten inför dopen. Dom måste bara vara klar innan onsdag.

Nu ska jag bara få komma åt toaletten så jag får borsta tänderna och göra en ansiktsmask, skulle vara underbart skönt, kanske tom en dusch!

Ja nu har jag gått ner några kilo stadiga -6 ligger vågen på efter dom 14 kilona jag gick ner direkt efter förlossningen. Jag köpte nya byxor för typ 2 veckor sedan nu är dom för stora och hänger lite dåligt. Jag får numera på mig förlovningsringen kan ta av och på den hur bra som helst! Men många fler kilon ska bort, på måndag ska jag nog gå ut och gå igen om de inte regnar då får en träningsdvd duga!

Tävling hos Familjen Korb




”Jag tävlar hos Familjen Korb om ett presentkort på 450kr att handla för hos Lillfinger.com, tävla HÄR du också!”

Nyvaken ruffsig mamma

Ja såhär kan man ju se ut när man är sliten! Vet inte riktigt vad som hände men man blev ju trött som attans idag. Somnade till och med sittandes i soffan medan jag höll i Ilias. Så både hann och jag sov en halvtimma efter maten.

 

Ikvällen har bestått av mys, besök av syster och svåger, Ilias somnade snällt i spjälsängen igen helt själv, gick dit med tutten 4-5 gånger bara.

Baby outfit

Styled baby

(Här va han hemskt lik sin far!)

 

Barn kläder

Kläderna jag köpte igår dock är dom än så länge lite stora för Ilias han kommer nog kunna ha dom lite närmare jul! :) Men tyckte dom var så himla coola att jag bara inte kunde motstå att köpa dom!

Spännande

Idag sover Ilias i sin späjlsäng för första gången! Vi bestämde oss idag för att prova de så han inte bara vänjer sig att ligga hos oss/ ligga i vagnen. Jag vill att han ska komma till oss på natten då han lix vaknar då får man som rå om honom på morgonen, riktigt härligt eftersom han är så himla glad -oftast!

Idag var vi ner på stan en sväng igen, vi köpte en billig vanlig ram på gallerix, en body och en tjocktröja till Ilias, prince of persia, 6 hobby färg flaskor, en tuggleksak till Ilias och lite smått och gott för helgen mys.

Baby Outfit

 

Lill älsklingens outfit idag. Lite synd att jag bara fotade honom när han var trött, han håller nästan på att somna här!

Framkallat

Nu har jag framkallat lite bilder, eller närmare bestämt runt 945 kort. Man är lite galen kanske, beställde en canvas och några förstorningar också. Ska bara köpa några ramar nu så då kan jag göra en tavelvägg i vardagsrummet. Men som tur beställde jag från fuji och då blir det inte riktigt så dyrt och bilderna ser ändå himla bra ut.

Bilden till canvas tavlan!

Fötter

Älskade barn fötter! När man får en bebis så tänker man oftast på deras små fingrar, deras små fötter. Allt är bara så perfekt när dom kommer till en, en liten människa. Men redan på BB hade Ilias ganska stora fötter och ganska stora händer. När han var tre veckor använde vi 2-4månader sockorna och det är inte förrän nu då han 62/68 som man får igenom händerna utan några problem på kläderna.

Min älskade Ilias fötter 3 veckor!



Sovande Ilias

Ja Ilias sover nu, har han nästan varit vaken hela dagen sov bara 2x30 minuter. Så han var lagomt trött när han somnade, fast egentligen var han nog inte så sugen på att sova, han vägrade promt ligga i vagnen och bara skrek. Hönsig som man är tar man upp honom och så är han först helt tyst sedan skrattar han och ler. Hmm undrar hur bortskämd man kan bli vid så tidig ålder.

Såhär blev sista tavlan, men jag ska fortsätta träna så dom blir bättre.

Mobilen

 

verkligen skit söt och Ilias älskar den

Tavlorna jag gjorde

Ja jag gjorde en idag och en igår, men man är inte riktigt haj på de riktigt än, man skulle nästan haft hobbyfärg eller va de heter, lite lättare att arbeta med när både olja och akryl är ganska tjockt. Men ska göra en till när Ilias har somnat för kvällen, man blir ju lite bättre iaf!

 

Dagens Outfit

Namntavla till systers barn

Tänkte ge min syster en namn tavla, eller ja hennes lilla bebis som kommer, ska få en namntavla av mig. Så tänkte att hon skulle leta lite insperation till mig så får jag göra den något i min egen stil blandat med va hon vill ha. Skulle vara roligt att göra något med tåg, nallar eller några söta figurer på men hon får ju välja. :)

Barn tavlor

Ja som jag skrev, så köpte jag faktiskt akrylfärg och några canvasdukar idag. Så jag startade mina ovana fingrar och prövade måla. De ska bli två lejon, dom blev klar idag eller ja dom jag ska göra om marken till en bättre färg, valde orange och de var inte smikrande.. Hatar verkligen att måsta göra om det men de kommer vara mycket snyggare med någon annan färg. Tänkte lägga upp en bild så småning om hur resultatet blev.

Ska även göra klart mina andra teckningar som är lite mera seriösa.



Heath Ledger -Jokern



Luis Royo

Baby outfit

Älskar Ilias tuppkam! Han är lite små cool!

Mamma gos kväll

Peter begav sig direkt efter shopping mot jobbet. Jag och lilla Ilias blev ensamma, fotade min lill kille men han var väl inte riktigt på topp humör för det. Han sov en stund och jag kunde slappa i några minuter. Pigga Ilias vaknar och han är duktigt mammig inget annat duger än att vara i mammas famn.

Närmare kvällen blir han lite piggare och är inte så mammig så han sitter i babysittern lyssnar nöjt på Volbeat medan jag viker tvätt, små pysslar med dit och dat. Dammtorkar lite och känner mig allmänt nöjd med livet.

Sedan från att varit nöjdast i världen vill han bara ha mamma gos. Han är bara nöjd över att ligga i min famn och titta på mig, hur spännande kan man vara? Vill inte ligga på något annat sätt än på vänster arm, men det är verkligen super mysigt, klagar verkligen inte över det. Vi halv nio pröva jag lägga ifrån honom i vagnen han somnar nästan direkt. Vaknar dock i mellan åt och ler, ser hur busig ut som helst! Jag vill bara äta upp honom. Stoppar dock in tutten och han somnar direkt om.

Shopping

Ja vi har uträttat en hel del idag. Köpt spottarna till taket i badrummet, köpt en lampa som var på rea. Vi köpte nya tuttar, en mobil som ska hänga ovanför skötbordet en kam och borste till Ilias. Vi var även in på biltema och köpte lite förvaraningsburkar, en svart sprayburk, en klocka och lite akryl färg.

Efter shoppingrundan tog vi oss för att äta ute, Ilias sov mest och vi fick njuta av varandra lite extra.

Ilias föddes den 21/7 2010 Förlossningen 2

Vi hinner vila i 20 minuter, vi får egentligen ingen sömn alls. Värkarna börja kicka in riktigt mycket nu och vid 08 kommer en ny underbar barnmorska, Hanna in. Hon undersöker mig och de visar sig att jag bara har 2 cm kvar. Hade jag fått bestämma hade vi åkt hemmifrån just då, för då pallade jag inte smärtan riktigt bra själv. Jag börjar då med lustgasen, ringer mamma mellan värkarna, tror inte jag sa något riktigt vettigt. Men så underbart jag tyckte att det var, lustgas var fina grejer.

Den sista 3 och halv timma vill jag inte gå in på riktigt, man undersökte, satte dropp man ville sätta kateter ett tag. Men envisa Linda ville verkligen försöka kissa utan några hjälpmedel. En halvtimma satt jag utan smärtstillande och bara tjurskallen för att kissa men utan några framgångar. Barnmorskan tvingade mig till sängen, var tydligen inte så bra att bli utmattad när man ska föda barn. Dom löser allt runt ikring det och tiden går, man minns inte alls så bra som man tror, allt blir så luddigt.

11:27

Tillsist var det dax för lillkillen att titta ut, på under 10 minuter var han hos mig, låg på mitt bröst lite halvblå, varm och kletig. Peter gråter av lycka han kan inte ens prata, hans varma tårtar mot min kind han pussar på mig och säger att han älskar mig.


Ilias
vägde 3425
längd 51
Huvudomfång 35


Ilias föddes den 21/7 2010 Förlossningen

Ja man var ju ganska less på att vara gravid. Veckorna gick men ingen Ilias komme, BF-dagen kom och den 14:e som han var planerad. Men den 20:e börjar jag känna lite grann, stöddig som man var så tog man det rätt lugnt. Jag försökte intala mig själv att de inte skulle komma någon bebis riktigt än, ville inte bli besviken.

Eftermiddag den 20:e
Peters mamma hade just kommit hit för att hjälpa oss att putsa fönsterna. Lillebror var ju också här och myste med oss. Min första tanke var att de inte skulle göra något om lillebror stannade kvar. Men ju längre tiden gick och små värkarna inte försvann så blev jag lite mera stressad, jag kan ju inte ha min lilebror här om jag ska ha ont! Peters mamma får köra bort han, just då känns de inte som jag bryr mig alls vars han åker, bara dom kommer iväg. De hela hjälptes inte av att min underbara sambo blev så stressad av att jag möjligtvis kanske kunde ha värkat att han mestadels blev sittandes på toaletten PGA stress.

Kvällen
Jag och peter myste, försökte vila kelades och njöt av tillvaron. Vid 23 tiden så tjatar Peter på mig att jag måste ju ringa till förlossningen. Jag som är så lugn blir hänvisad att ta en dusch för att se om de eventuellt slutar göra ont (De gjorde inte alls så ont). Efter att ha duschat upp allt varmvatten och värkarna fortfarande inte avtar så vill Peter verkligen att vi ska åka in. Jag ringer upp förlossningen igen vid 01 och säger att vi kommer inte för en ctg-kurva.

Natten
Eftersom det är 3 mil in till förlossningen bestämmer vi oss för att ringa till min mormor för att låna hennes lägenhet om vi eventuellt blir hemskickade. Hon däremot är borta hos sin mamma så vi åker dit, en omväg på 3 mil. När vi väl kommer in till umeå igen så känns det som jag vill hem till lägenheten och sova. Peter tjatar dock att vi ska in och kolla.

Inskrivning
Jag kommer in ensam, är super lugn en barnmorska gammal som gatan visar mig till ett rum. Vi pratar på och jag känner inte speciellt mycket. Jag tror inget är på gång, barnmorskan skrattar åt min sambo så är lätt uppstressad. Hon kopplar upp mig på ctg, tar urin och blodtryck allt ser lugnt ut vi väntar en halvtimma-fyrtio minuter. Maj våran barnmorska kommer tillbaka säger att ctg inte visar några värkar eller sammandragningar men hon vill ändå undersöka mig. Då bekräftar hon att jag är öppen 4cm och får stanna kvar klockan är då 03.

Jaha svarar jag, vad trevligt. Efter en liten stund frågar jag, kommer det göra mycket ont?
Hon skrattar åt mig, styker mig på kinden och säger att de ska gå bra.

Jag har inte alls så ont som jag trodde man skulle ha vi blir skickade till badrummet
Jag ligger där nästan i tre timmar, barnmorskan kommer in då och då och säger att hon hemskt förvånad över att jag pallar att sitta där så länge.

Klockan 06 så känner jag inte så mycket, inte alls. Barnmorskan kommer för att kika till mig, vi tror att det avtar och bestämmer oss för att försöka vila. Får även erbjudande om att försöka sätta igång de hela igen. Men utan sömn trodde jag inte att de skulle vara så lätt att få barn.



Baby outfit


NAME IT body och haklapp

Dagens baby Outfit

 

Sötaste tröttisen i världen

Baby outfit



 

 

 

Byxor från moster Malin och Bodyn från Peters kusiner
underbart söt

Mamma säger: Mamma
Ilias jollrar och skrattar

2 månaderskort

0-2 månader

Nyfödd

 

1 Månad


Ilias 2 månader
RSS 2.0