Dagar rusar förbi

och jag försöker plugga, inlämningsuppgift nästa fredag och nästa vecka har jag prov så jag ska försöka plugga nu i helgen. Måste förbereda mig inför det, men det är samtidigt trevligt att göra något vettig på kvällarna. Så nu har jag nästan gjort klart inlämningen så jag ska kunna koncentera mig fullt inför provet har en fördjupning på två sidor som också ska göras men den borde jag hinna om jag börjar på den så fort som möjligt.

Imorgon kommer mamma förbi en stund, jag ska först åka på öppna förskolan dock för det är så himla mysigt att vara där men alla mammor, pappor och barn. Är dock lite dålig på föräldrarnas namn kommer ihåg barnens namn men inte föräldrarnas det tar lite längre tid.

På torsdag ska jag nog hinna med fördjupningen, Peter tar nog Ilias en stund mitt på dagen innan han far sedan kommer nog peters mamma på kvällen och leker med Ilias så jag hinner klart med så mycket som möjligt. Kan till och med börja på ett nytt ämne om jag har tur.

Näe nu ska jag göra lite instuderings frågor som jag kan plugga inför provet. :)

♥ Dag 11 – Mina syskon.

Mina underbara syskon betyder så himla mycket för mig. Vilken sammanhållning var alltså, de är mina bästa vänner genom livet alltså.



Vi är fyra syskon på fyra år, jag är då äldst, född 88

Min äldsta lilla syster heter Jessica -89 och bor i Lycksele på LYCKAN. :) Hon är nästan utbildad frisör och ska ha en liten bebis när som helst. Man sitter laddad vid telefonen och väntar på att hon ska ringa om att hon har blivit mamma. Jessica är en hemskt glad person och ser mycket och allt mycket posetiv. Hon har en gåva att påverka sin omgivning är hon arg så blir alla arg, är hon då glad så smittar hon verkligen av till alla så är alla glada. Jessica är mån om alla och hon är en såndär person som man vill berätta allt för, alla hemlisar för hon blir så lyriskt engagerad i allt man säger.




Malin min yngsta lilla syster är född -91. Hon och jag har varit minst nära varandra till hon började gymnasiet. Då började umgås mera och få en underbar kontakt. Hon har väl varit mest olik i ålder, Jessica var ju så nära i ålder så hon gjorde man mycket med och min lillebror va ju min bäbis. Malin älskar att fota och ställer alltid upp på allt. Hon är en riktigt hängiven människa och går in för allt hon gör. Malin älskar barn också så därför är hon mycket välkommen att vara barnvakt åt min lilla bebis.

Mattias är född 92 så ganska nyfyllda 18 år. Han utbildar sig till lastbilschaufför och älskar bilar skotrar och sånt jox. Mattias var ju som sagt min lilla bebis i flera år och vi har haft ganska mycket gemsamt som film och att vi båda är så snabblärda. Vi gillade att se barn tv i flera timmar när vi var små på helgerna så satt vi klistrade framför x-man, disneydags, batman och spiderman. Vi gillar för de mesta samma filmer idag och han och min sambo är bästa vänner. Dom är otroligt lika i sinnet och är nog Lillebrors stora idol. Mattias är en riktig raggare men älskar nog lika mycket som jag och mina syskon att vara snygg i håret och sina kläder.

Bröllop

Våra vänner ska gifta sig till sommaren. Och som alltid blir jag lika lyriskt till andras bröllop som de nästan våre mitt egna. Jag vill veta allt, vilken klänning, lokal you know it allt! Vill också gifta mig vet vilken ring, klänning vilket tema och vilket färgschema jag skulle använda mig av. Älskar att planera mitt bröllop men vill verkligen att de ska vara bästa dagen i vårat liv. Så varför gifter jag mig inte nu. Ja just för att ekonomin inte ligger på topp och det är tusen andra grejer vi vill göra. Jag vill dessutom hinna gå ner tillräckligt mycket i vikt och spara ut håret. Får jag då några fler babysar så vill man ju flytta fram det ännu längre. Ja ska man någonsin ta sig tid?




Bröllop vi besökte 2008-2010

 

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

Ja lite tråkigt inlägg tycker jag nog



Leggins från lindex kostnad 199
Toppen är också från lindex kostnad 199

♥ Dag 9 – Min tro.

Ja min tro är väl inte så speciell. Jag tror på kärlekens budskap. Genom kärleken kan man uppnå allt. Har man inte kärleken har man ingenting. Ska man då referera till Bibeln eller, kor 12:12-13:13. Jag tror lite på det, har man all kunskap är den ingenting värd utan kärleken. :)

Utan kärleken till min familj och mina vänner har jag ingenting, jag vore ingenting heller. Sedan så väljer jag att tro på himlen för va vore döden utan himlen. Som min syster sa för några dagar sedan när hon gjorde detta jag vill verkligen att man kommer till himlen där man har alla sina nära och kära, får äta vindruvor och ligga och glassa i solen. Hur underbart skulle inte det vara.


♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

Ett ögonblick av lycka, hur ska jag kunna välja när jag har världen bästa familj, världens bästa lilla son! Jag älskar verkligen mitt liv mina vänner, min familj och släkt. Finns de någe underbarare än att ta varje ögonblick med dem jag älskar och håller av och sammanstrålar de till ett ögonblick av lycka.

Varje morgon vaknar jag och blir lika lycklig av att höra min son underbara jollrande när han ligger och pratar för sig själv. Total lycka att min sambo håller om mig och man får känna hur älskad och önskad man är av ens omgivning

♥ Dag 7 – Min bästa vän.

Eller va ska jag säga mina närmaste vänner. Jag hatar egentligen att säga bästa vänner för att, för mig är bästa vänner dom som man har kvar. Behöver inte ringa stup i kvarten och uppdatera Man ringer efter ett halvår och man är fortfarande lika omtyckt.


Jag har några favoriter genom åren

Eilona som jag känt sedan jag var 13 år. Började umgås med henne när jag började skolan, hon tyckte så synd om mig och tog mig under sina vingar, lärde mig allt jag kan som jag bruka säga. Eilona är rak och ärlig tycker jag ibland gillar hon nästan för mycket att vara elakt ärlig men det tar fram en bra sida hos mig. Hon lärde mig mycket att vara självsäker.



Sedan har vi Tottos som jag har känt nästan hela mitt liv. Sedan förskolan har vi känt varandra så hon är en mycket nära vän för vi är så himla lika i tankar, sätt. Var rätt många som trodde vi var syskon ett tag. Vi kan dessutom ha på oss nästan likadana kläder även när vi inte setts på flera månader. Tottos älskar jag att vi tävlar så mycket utan att man vet om de riktigt.





Stina är min lilla bebis, stina lärde jag känna i åttan. Vi hittade på mycket bus med henne kunde jag pröva många olika stilar hann vara patriot, hiphoppare, svartrockare och mycket annat när jag umgicks med henne.





Joel är en vän som jag vet inte, de kändes iaf som vi hade känt varandra sedan vi var små, gick så snabbt så kunde vi prata om allt. Jag får skratta mycket när jag är med min vän Joel min lilla Goofy

♥ Dag 6 – Min dag.

Ja idag packade vi ihop baby grejer till syrran, varje gång jag träffar henne så ger jag minst en påse med grejer, kläder osv till henne lilla bebis som inte ens har kommit ut. Sedan bar de iväg till Lyckan, Lycksele. Innan vi ens hade kört till stan (typ ca 1,5 mil) så ser vi 2 bilar och 1 buss som kört av vägen, men vi hann slippa hamna i bilkö eftersom branbilen var just bakom oss och parkerade sin bak mitt i vägen och bilarna bakom fick gott vänta. Missade infarten till syrran varav vi fick köra 2 mil extra, vilket tyder på att vi är där allt för sällan. Frukost sedan shoppingrunda på dollarstore

Dagens inköp
2 bodysar till Ilias
2 tröjor till mig
tutte, vantar, skarf och byxor Ilias
1 overall Ilias
byxor till mig

2 sprayburkar
fågelbur
2 lyktor
1 hemligt paket till julklappsspelet
3 tomtar
julgranskulor
3 pack röda julband
2 dukar
3 par röda gardiner

Har lite namn förslag till min kära systers barn
Lycke (lite roligt eftersom dom bor på området lyckan i lycksele) Lycke fråna lyckan i lycksele! Ganska roligt tyckte jag

Hugo- Som djungeldjuret eller trollet Huge

Alfred- Fattig bondräng

Alexander- Den store

Men ingen av namnen var väl i hennes smak, jontes smak men de kanske man inte ska förlita sig på då han tyckte bäsen skulle heta BÖRJE eller liknande.

♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

Ja va är kärlek egentligen, kärlek. Kärlek för mig är min underbara sambo. Peter är inte så lång bara några centimeter längra än mig som är 172, 173 cm. Han har super långt hår som de flesta försöker övertala honom att klippa, han är skäggig som tusan och vägrar klippa muschen för att han är tveksam om den växer tillbaka igen. Peter mumlar när han pratar, han pratar högt och ofta. Han säger att han älskar mig flera gånger om dagen. Han är nog som gladast när jag är på mitt bästa humör. Så därför älskar han att göra som jag säger för då blir jag ju glad. När vi är tillsammans så får vi fjärilar i magen, vi mysas ofta nästan alltid om jag inte är stressade. Vi brukar dansa i köket ibland. Peter älskar sin ford från -72. Han är verkligen det nästa bästa jag vet efter Ilias. När jag pratar eller skriver om peter så blir jag helt till mig, blir verkligen kär varje gång jag ser honom.

Peter och jag träffade som sagt för 4 år sedan, vi lixom klickade direkt när vi började prata med varandra. Jag vet att när Peter träffade mig för första gången så kollade han in mig flera gånger och tänkte att hon var riktigt snygg. November -06 va de här.

Januari 07 vet jag att jag sa till mina bästa vänner "att nästa kille jag skulle ha, skulle vara manlige mannen med mycket hår på bröstet. När jag började träffa Peter var han så nochig mot mig han var väl lite sådär manlig bara och super mycket hår överallt! De gick fort över men då fick jag se en otroligt varmhjärtad person som jag skulle gå igenom eld för jag älskar min lilla man!

Peter och jag maj 2007



Dag 4 -det här åt jag

Ja är kanske inte så stolt över va jag har ätit idag men såhär blev det

Frukost- 1 glas juice

Lunch- Fika på öppna förskolan, (1 kaffe, 1 saft, 1 vetekaka med ost och 1 riskaka med smör)

Middag- 2 medelstora potatisar, 1 kotlett 1-2 dl sås kanske jag vet faktiskt inte hur mycket sås jag tog

Kväll- Tog faktiskt 1 daim

Inte så gott kanske

Dag 3 – Mina föräldrar.

 

Mina underbara föräldrar

Mamma är född -65 och pappa -67. Båda ganska unga när dom då fick mig -88. Vilket har varit super när dom haft orken att ha alla fyra i syskonskaran. Mycket tolamod och har verkligen skämt bort oss med kramar pussar och massor av kärlek. Vi är en sån där familj som älskar att kramas, mysa i soffan och man vet alltid vars man ska vända sig när man har några problem dom hjälper en alltid kommer med råd eller säger några visa ord så man kan finna vägen själv.

 

jag har uppfostrats att alltid stå för sin åsikt, ta hand om varandra och familjen är de viktigaste. Och det har verkligen gett en annorlunda syn på världen. Det är inte ofta man möter andra som fått samma ovillkorlig kärlek inom familjen.

Mina föräldrar säger alltid flera gånger att dom älskar mig och hur mycket jag betyder för dom.

Min mamma är lite som Doris i "hitta Nemo" hon minns inte mer än några minuter :) . Man får ofta påminna henne om julklappar, födelsedagspresenter saker som ska ordnas inför något. Hon är kanske inte den som drar igång ett helt gäng för något speciellt annat än att ge oss mat och godis, baka eller liknande. Hon goofar sig lika mycket som jag och mina systrar gör, gör ljudeffekter när hon pratar och skrattar och ler mycket.

 

Min pappa är den stora starka pappan, ja vet inte men jag har väl alltid tänkt min pappa som Pippi långstumps pappa Efraim. Är ofta borta skrattar och är jätte kittlig. Så var han när vi var små borta på veckorna och jobbade kom hem och skrattade och busade med oss. Pappa är mer en som ordnar saker drar sig inte för att ringa samtal till helt okända människor och ordna saker. Arbetsledare utan dess like, han gillar att ge order så därför har vi inte alltid dragit jämt då jag är likadan.

De bästa med mina föräldrar är att även om dom småtjafsar så är dom alltid lika kära. Mamma sitter ofta i knät på min pappa, dom pussas och håller handen. Dom är verkligen ett sånt par som är för evigt.

Ilias på fotoshoot

 

 

 

 

 

Min första kärlek

Ja vem var min första riktiga kärlek? Ja om jag ska vara helt ärlig var jag verkligen kär i en kille i 7an, han hette Mattias var 3 år äldre och vi vart väl aldrig som tillsammans men jag var så himla kär i honom, strulade runt i flera år men som sakt blev aldrig vi. 3-4 år innan jag släppte honom helt, han träffa en jätte söt tjej och någon månad senare hade jag en kille som jag var tillsammans med i nästan tre år dock helt destruktivt. Det tog slut och jag hittade men STORA KÄRLEK Peter.

Min stora kärlek


Träffades för första gången 2006 båda hade andra partners, vi partade och umgick i samma kretsar. Tillslut i februari 2007 flyttade jag in hos honom och sedan dess har de varit vi två. Vi hoppade som över dejterna och blev sambos.

Min stora äkta kärlek




Dag 1

Dag 1 presentera mig själv




Linda, kommer ursprungligen från en lite kommun, sveriges minsta kommun. Började på gymnasiet flyttade jag till en liten större stad Umeå. Startade först med Hotell och resturang men de var tråkigt bytte skola och började på en text, bild och multimedia inriktad klass, sedan så bytte jag igen och då blev de sam-kultur. Började jobba inom vården ganska fort och är fortfarande inne i den "karriären".

Ifjol så köpte ett hus byggt på 50-talet som vi började renovera. Ungefär samtidigt så fick vi reda på att jag var med barn.



Jag träffade min sambo för 4 år sedan, världen härva innan vi väl blev tillsammans. Hann med att skaffa körkortet, vara utomland och parta för ett helt kompani innan vi väl köpte huset. Just nu kretsar livet runt min lilla son Ilias 4 månader imorgon.




Jag älskar att shoppa kläder och grejer till min lilla parvel, film och att fota. Renoveringar på vårt gigantiska hus och familje och vännerna ligger varmt om hjärtat också förstås.

30 dagar mig?!

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Hata gröt!

Prövade ge Ilias lite gröt igår, och fy va äckligt han tyckte de va! Han ville kräkas, prövade idag också men samma less. Gav lite katrinplommon med och blandade då kom gröten ut men inte katrinplommona för de var mumma.

Får se om jag testar imorgon också eller på några dagar. Han var ju inte anti helt gapade och vred ju inte bort huvudet heller får se hur jag gör.

Dop



En bild från dopet ca 2 veckor sedan börjar få lite ordning bland dopkorten men ska ta kopior både från svärmor och kusin innan jag är nöjd. Vill ha alla sedan ska jag framkalla en gång innan jul. Lite bättre att ta pö om pö.

Tiden går för fort



Ilias några dagar gammal inte så stor!

På söndag blir han 4 månader men kan verkligen inte fatta att jag varit hemma i fyra månader med honom känns helt overkligt. Ska fara till vännäs och fota honom, blir då både 4 månaders kort, pepparkakskort och tomtekort tror jag. Hoppas en vän kan följa med sin lilla flicka också så har man en till man kan fota.

Tomtar redan?



Den nästan för trånga tomtedräkten, köpte i stl 68 men den såg ju så stor ut på affären men inom en vecka kan han nog inte ha den!

Ilias äter

MUMS


Ilias så duktig på mage!

Ja helt plötsligt så var han helt med på att ligga på mage. Man försöker och försöker men han har inte riktigt tyckt om det skrikit som en gris. Idag så gjorde han en HELOMVÄNDNING eller ja i hans fall en halv omvändning låg helt nöjd på mage i ca 1 timma. Dessutom så fred han sig ett halvt varv om tog ju typ 10 minuter att förflytta sig så men iaf. Han som har verkligen hatat att ligga på mage.

Alvedonen funkade ett tag tog typ en droppe och gnussade på tandköttet och de lindrade nog mycket.

Samma gammla vanliga?



Lill bäsen är inte så glad, hmm. Ha nu provat styka lite alvedon på tandköttet hörde ju att de hade funkat på några på öppna förskolan. Än så länge är det ingen större skillnad, köpte öven tugg nappar, som ska massera men vet inte om min lilla älskling inte fattade va man skulle med den i mun för. 

Han har ätit sammanlagt idag 270 ml plus lite smakis. 
jämfört med de  630 han i vanliga fall brukar äta såhär dax

Tandsprickning= Utmattande

http://se.babycenter.com/baby/health/teethingdistress/

• rött och svullet tandkött- Man får som inte kika efter så mycket

• rodnande kinder eller ansikte- Ilias har nu i några dagar varit rosig om kinderna ser ut som han varit ute hela dagen

• gnuggar örat på samma sida som den växande tanden -? ingenting

• rikligt dreglande - Har varit rätt så länge

• störd sömn - varit under 3 veckor

• bristande aptit - Har varit under tiden vi var hos min mamma i några dagar 3-4 dagar

• gnuggar tandköttet, biter och suger på saker - hör ju som till men nu har han börjat bita oss i fingrarna typ 1 vecka

• grinighet, irritabilitet, rastlöshet - 1,5 veckor, verkligen ingenting duger!

Hur länge varar tandsprickningen?

Precis som att det inte finns något fast datum för när barnets första tand kommer,
är barn olika när det gäller hur lång tid det tar för tanden att ta sig igenom tandköttet.
Vissa har bara besvär några dagar innan tanden kommer upp, medan andra barn visar
alla symptom på tandsprickning under flera månader utan att någon tand syns till.

Ja jag säger då de! UTMATTANDE

Långa dagar

Peter kan inte bära nått tyngre, han känner sig lite bättre men är inte bra på långa vägar. Jag själv är mycket utmattad, måste som fixa allt. Finns inte stora möjligheter att få avlastning i någon timma. Ilias är inne i någon period då man mest ska hålla i honom/ vara i hoppgungan, inget annat duger. Tänkte väl att de skulle gå över men sedan vi var hos svärmor vart han nog lite bortskämd, ganska mycket buren. Ja jag vet inte va jag ska skylla på men han är jätte kinkig. Vanligtvis har jag ett underbart litet snällt barn som för de mesta är nöjd men, ja man blir bara lite extra trött. Blir nog lite bättre när han kan börja använda gåstolen eller krypa sig fram. 



 

operation

Ja mitt i allt så visar de sig att Peter blir tvungen att ta bort blindtarmen. Inlagd inatt, 10 imorse bestäms att han ska opereras, 12:30 operation, jag hinner inte ens upp på sjukhuset innan han åker in för operation, stop på sjukhusparkeringen men där va de fullt hinner inte ens pussa på honom.

nu för någon timma sedan ringer han och berättar att han mår bra, lite drogad dock men de gick bra.
Imorgon får han nog komma hem men vi vet inte riktigt hur vi ska lösa allt. :(

Dålig natt

Peter hade så himla ont, till sist kunde han inte gå alls, än mindre ta på sig skorna. Som tur var min syster här och körde iväg honom till akuten där han fick massa smärtstillande och blev inlagd. Förmodligen kommer han att ligga där någon dag till och jag åker hem till mamma. Håller på packa så att vi kan va där i några dagar iaf om Peter inte skulle få komma hem. Men man blir verkligen super less, har knappt sovit nått i natt omkring 3,5h.

Tur syster är här tar hand om Ilias medan jag kan packa och duscha och göra mig klar. Åker upp till Peter och kikar till honom innan jag far till Mamma. Men som han mådde för någon timma sedan så tror jag inte dom släpper hem honom med så mycket smärtstillande. Men man vet ju aldrig kanske han får komma hem men de får man lösa då.



Fotograf Malin Hallén

Bilden är tagen 1 månad innan Ilias kom tror jag ganska höggravid!

Ett stycke färdigt badrum

Belysning




Duschen



Möbeln



Avlastning av moster malin

Idag kommer min syster malin och avlastar mig. Peter mår inte alls någe bra och jag är duktigt less. Jag älskar ju min lillkille men ibland blir man otroligt less. Hon stannar tills imorgon så jag hoppas på en underbar dag imorgon med lill mostern.

 

Helgen består av att laga bilen, kanske måla några grejer sedan så kanske vi ska hem till min mamma för de man kan nog inte lura hit na. Blir bilen fixad hoppas jag att vi näst kommande helg spendera där så jag får lite extra avlastning och bortskämd som man är mat på bordet.

Baby Gap



På dopet fick Ilias skitsnygga kläder! Fatta hur snygg han kommer va i dom här när han nu kan ha dom! tror dom var 18-24 månader på kläderna men tror han kan ha dom lite fortare! skit så snyggt och så röd tröja ja mena han passar ju skit bra i rött!

Händer inge med badrummet

Idag var de inga från comfort här, ringde och kollade upp det. Visade sig att arbetsledaren tydligen inte visst hur mycket som var kvar att göras så därför hade han inte satt någon på uppgiften. Hmm verkade inte som han har så stor koll. Bestämde att imorgon kommer dom för att sätta in duschen och hörnväggarn. Blir nog bra tror jag hoppas bara en elektriker kan komma imorgon för att fixa med elen!

Man blir ju galen då de står still och utan dusch vill man ju inte vara så länge.

farfars bänk



Liten bänk full med leksaker! Målade om bänken till vit och satte fast nya handtag. Btw min mammas farfar som har gjort den

Små fötterna



Viss skillnad på fötterna Ilias fot vs 1 månaders baby
men ändå skiljer de bara två månader och 2 veckor mellan min jätte och babyn

Barnfotning








Idag har vi haft lite besök av en kompis säger Ilias, vilket skillnad på storleken alltså!
Ilias är ju värsta jätten!

Helgen

Loppisen hittade vi 2 puzzel, ett vuxen och ett barnpuzzel, 2 leksaker och två dreglisar kalaset gick på ca 150-200 kr så de var inte så farligt. Vi har satt upp lampan igen i vardagsrumstaket, fixat lådorna på en bänk vi målat om. Peter har börjat skruva i forden (nya) så förhoppningsvis så är den klar imorgon.

Imorgon blir det amatör fotning på barnen, en kompis kommer hit med sin lilla tös så vi ska fota lite granna. Blir nog mysigt, skönt att slippa vara själv när Peter ska ut och skruva i kylan.

Näe nu är jag less så jag ska gå och sova.

Barnvakt och plugg

Idag var vi iväg in till Umeå, hade barnvakt till Ilias i ca 45 minuter så vi kunde fara på loppis. De gick ganska bra, lite synd att han var så ledsen när vi kom tillbaka. Man blir ju inte så lite ledsen själv heller. Men nu blir de inte någon barnvakt på länge, kanske någon gång efter jul de blir intressant men då är han ju 6 månader så. Jag är väl lite nojig, lämnar knappt Ilias åt Peter men de håller på att träna lite på det, har åtta tagit lite sovmorgon och Peter hade han 1 dag 45 minuter medan jag var på affären.

Alla tjatar på mig att jag måste träna mig på lämna honom ifrån mig, men är inte riktigt redo för några längre stunder. När började ni ha barnvakt åt barnen?

Har hunnit plugga lite, ligger än så länge 2 veckor framför skolschemat, har läst 80 sidor nu så nu är de bara 20 kvar sedan ska jag svara på en massa frågor och göra inlämningsuppgiften. Blir väl rätt bra för att bara man fortsätter vara lika taggad förståss.

Updating badrummet

Nu har vi ju en toalett och ett handfat, fortfarande ingen dusch men de går ju att duscha i källaren även om man inte känner sig ren efter att ha duscha där nere men blir ju lite renare!


Lillhjärtat



Nu har han typ växt ut den söta kizz tröjan som jag köpte på lindex, lite surt! Men 2-3 cm som är helt öppet runt halsen är väl inte att föredra! Men de är ju skönt att han växer på sig lilleman!

Ilias dreglar som en tok!

Ja de är inte nådigt va han dreglar! Fattar verkligen inte vars allt kommer ifrån! Stora pölar på kläderna dreglisarna räcker inte till har typ 6-7 stycket som jag varvar mellan men de hjälper inte långt då man vill tvätta dom emellan och kanske inte varje dag. Ska nog införskaffa mig tre styckten till. NameIt har ju underbart söta dreglisar och Åhlens har ju från barbapappa en jätte söt! Men 40kr för en dregellapp blir man en aning snål.

Renovering

Mattorna är lagd, nu ska bara möblerna kopplas in och elektrikern ska fixa elen, imorgon kommer dom! Vilken lycka de blir verkligen så snyggt de kan bli med tanke på att de är mattor.

badrummet innan



Badrummet efter


Renoveringen klar på fredag

Ja nu var jag så himla hemsjuk så jag åkte hem från svärmor och svärfar. När jag vaknade imorse fick jag ett ryck och slängde på mig kläderna packade väskorna och begav mig mot sävar, mellanlandade på öppna förskolan sedan så var det bara hem som gällde. Peter känner förståss likadant, vi verkligen älskar vårat hem!


 

Mattläggaren skulle vara klar imorgon och på fredag ska möblerna och elen kopplas in. Imorgon får jag stå ut med badrummet som det är, lirkade in mig hos grannarna så jag får låna deras toalett, snacka om underbara grannar man har! Äntligen hemma, känns verkligen underbart ska jag säga!
RSS 2.0