Barnen


 






 

Mamma dotter bild bomb






Ja lite kort kanske om livet då, Ilias är som ombytt! Ena sekunden är han helt vanlig sedan nästa blir han HELT WILD' n CRAZY han får raseriutbrott utan dess lika, bara den senaste timmen har han haft tre helt galna utbrott. Han blir verkligen så arg, men just nu skrattar jag bara lite lätt åt det. 2 gånger fick han helt enkelt skrika tills han va less. Medans slet han ut halva lekrummet av ilska, men han ha ju lite åh brås på, envishet åh temperament han han från båda sidor även om man tror att peter är lugnet själv så har han de där heta temperamentet.
 
Vi ha gjort taket i lowas rum klart! Väggarna ska fixas till lite sedan ska de isoleras och gipsas. Vi har hemma spackel och sånna där remsor som man ska ha när man gipsar.
 
Nästa vecka ska jag på ett möte med en syo och med banken för att ordna med lånen. Jag har sökt lite kurser som jag ska läsa nu under hösten de blir två och jag kommer nog bara ska försöka fixa dom fort och smärtfritt.
 

De dopet orange/blått







 
 

min vanliga vikt

Nu ligger jag på min vanliga vikt de ja brukar väga, eller va ja ha vägt mellan varven men nu ska man ta tag i d också. Sakta men säkert minskar kg och magen är betydligt mindre nu jag får på mig en hel del gamla jeans nu 4 par för att vara exakt men hoppas efter jul att dom är grymt för stora

Ny vecka

Va skönt, kan inte släppa hur skönt de var att helgen äntligen var över. Igår så fixa peter Volvon så nu är den helt klar, de tog några timmar men nu är den redo för ombesiktning.
 
Idag ska ille på dagis så egentligen är de väl bara åh sätt igång me åh greja, utfodra ungarna och få på sig lite make up!
 
Jag har 4-5 kurser kvar men nu har jag sökt två kurser som jag tänkte snabb göra innan jul, om jag inte får något roligt jobb såklart.
 
Idag kommer syster förbi och ska vara med mig tills imorgon vi ska hålla på uppe på vinden och gå igenom en del grejer.

Dopet

Roligaste pojken ever som tog nog den mesta uppmärksamheten under dagen. Ilias han började tvätta håret i dopfunten minst tre gånger, han öppna upp luckor på golvet med massa sladdar, han höll på tippa det gigantiska ljuset, han sjöng högt och sprang runt som en galning, han försökte blåsa ut lowas dopljus och alla ljus vi tände för barnen, han försökte få med dom andra barnen att busa genom att skrämmas som ett monster. Till och med prästen kom av sig och blev mellan varven mållös.
 
Till barnen vart det korv med bröd, och till de vuxna fanns det olika sorters paj, sallad, bröd. Till fikat serverades det kalastårta och mjölkfria bullar. Men bullarna vart nog lite mycket det hade räckt med tårta tror jag.
 
Lowa fick många fina presenter
 
Virkat djur
Två fotoramar
Jabadabado hattkorgar
teservise
pengar
Georg jensen skål
Litet smyckeskrin
3 halsband
1 halssmycke från då min mormor fått i doppresent
Kläder
mätsticka
dopfigur
diadem
 
Ilias fick en del grejer han med
en dopfigur som han nu hela tiden vill pussa
pennor och papper
MOTORSÅGEN
virkat djur super söööt
 
Överlag var den en superkul dag men vissa saker är vi jätte besvikna över de vart knappt några kort knäppta vilket gör mig riktigt deppig sedan så vart de nästan inga kort tagna efter själva dopet eller generationskort.
 
Mest tur är att jag har mamma, mormor och moster som hjälpte till med att ställa fram maten och att städa undan det var verkligen GULD värt annars kunde jag aldrig ha bjudit så många eller haft så många gäster.
 
Tagga JUL nu då?!
RSS 2.0