Långsamt

Det går otroligt långsamt med det mesta just nu. Vi har endast målat ett fönster av elva. Imorgon ska Peter börja på nr 2 så är vi klar med Ilias fönster innan veckans slut. Planen är att sedan åka vidare till hörnefors för att packa bil och släp med grejer de inte behöver längre.

Funderar på att vi ska riva bron, bygga grillen och bygga färdigt sandlådan nästa vecka så blir det en riktig byggar veckan. Får se va vi hinner allt man gör är som plus.

Ilias har börjat ta sina första steg och han ställer sig upp helt själv. Men att gå är inget han direkt längtar efter att göra klättra därimot, igår lärde han sig att klättra upp på soffor och sängar. Vilket innebär att han har slagit sig 4 gånger bara genom att försöka klättra upp på grejer senaste veckan. Han klättrade tom upp två steg på hokus pokusen, sedan vågade han sig inte längre. Trappen klarar han galant sedan länge, min lilla klätter apa. Nu får man skylla sig själv då jag inte har förhindrat utan snarare uppmuntrat pojken att klättra, vilket man ångrar lite nu. En vacker dag sitter han längst upp i bokhyllan eller något träd och skrämmer ihjäl sin mamma.



Helgen

Vi var ju på bya fest i helgen, var riktigt trevligt men blev less vid 10 snåret så då knallade vi och la oss i soffan hemma och njöt av varandras sällskap. Ilias somnade så småning om och vi vi lagom sovmorgon.

Under söndagen så fick vi besök av Linus och Noaw sedan fick vi besök av svärfars, mycket trevligt.

 

 

Ilias försöker mata Isak med sten

 

Ja tycker verkligen att det är roligast och fota barn. Eller jag tycker nog att allt med barn är roligare.

Barn är enkla lättsamma underbara helt enkelt.

Stor traktorn

Ilias fick en stor traktor av morfar, används flitigt, dock har han inte lärt sig att varken trampa eller ta sig upp på den. Men den är ju från tre år :P

Ja undra va de blir för liten kille senare motor intresserad??

Värmeslag

Ja värmen har nästan tagit ihjäl oss, 40 grader varm vid nio på morgonen inne, ute var det omkring 30 grader. Fönster och dörrar öppna men de har inte hjälpt mycket. Men vi har fått lite färg iaf vår lilla familj. :)

Var och badade i Segasjön sedan har vi tagit bort rabatten på framsidan, tagit fram hället, tagit bort lite rötter. Fönster målningen går långsamt men Peter jobbar ju bara 3 dagar till sedan har han semester så de blir underbart att slippa tänka på tider.

 

Ute dag i solen

 

Idag har vi varit mycket ute och grejat, Ilias har varit super nöjd sovit två gånger under dagen sedan har så vi har hunnit en hel del. Målat lite fönster, tagit bort 3 buskar, klippt ner buskar, vinbärsbuskar, tagit fram lite på hällan. Jag var helt död vid 18 så jag fick sova, tack för min underbara sambo vet ej va jag skulle göra utan honom :)

Mamma kom hit vilket va super mysigt, skönt med lite sällskap. Hade ju hoppats att hon kunde hälsa på var tredje helg men.. :) ja vi ser ju va som händer närmare hösten?

=)

I veckan ska jag plugga till ett prov, förhoppningsvis bygga färdigt ilias rum och sandlådan. Hämta en buske hos svägerskan. Vara barnvakt åt grannjäntan, Ilias söta flickvän.

Måste städa ut ur vinden om de blir dåligt väder annars ska jag fara och köpa krukor som jag ska plantera mina blommor i, vilket är ett måste. Måste sedan försöka strukturera upp planen för sommarens projekt. Känns som att sommaren snart är även och att vi måste hinna så mycket.

Jag är så lässugen nu också att jag får lite halvt om halft damp, vill inte läsa någon skol bok utan någon riktigt sommar roman att plöja igenom över dagen eller så.

Näe nu ska jag lägga mig för imorgon ska jag upp med tuppen!

bobbycar

rejsing på hög nivå, bobbycaren en stark favorit! Hur skönt som helst han kliver upp och ner helt själv, idag försökte han dock ställa sig upp på den sedan kliva upp på ratten. Han kör den för han och brummar som om de vore en liten bil.

Ilias gick idag lite granna

Ja typ 7 steg hihi, man blir så stolt. Han höll i peter nycklar sedan så satt jag och peter mitt emot varandra och han gick fram och tillbaka till oss jätte roligt.

Imorgon är peter sista lediga dag sedan jobbar han två dagar, veckan har varit full rulle med massor av planering av möhippa, 1 prov och 2 inlämningar, peter har klippt sig, lagat och besiktigat forden. Det har verkligen varit en händelsefull vecka. Men vi trodde att vi skulle hinna mer med Ilias rum som måste vara klar innan midsommar.

Hela toffsen och allt nu har nack kort och alltid rockabilly frilla förutom då jag grejer med håret

 



RSS 2.0