Ilias sovvanor

Ja sedan nyår har de varit lite svårare att söva våran lilla grabb, vet inte hur de kom sig men rutinerna blev ju lite rubbade då vi inte var hos honom eller så har han någon utvecklingsperiod. Hur som haver så går de inte precis som jag vill. De är ett himla bök eller ja jämför med de vi är van iaf. I vanliga fall lägger man bara ner Ilias i han säng så somnar han av sig själv nu måste man mysa med honom han skriker till 1-5 gånger sedan är de bra de är inte långa skrik heller utan bara "protest skrik" som varar i 2 sekunder. Under  5 dagar han han somnat vid nio, när han i vanliga fall brukar sova vid 7:30.

På nätterna är också lite förändring han vaknar numera ganska många gånger för att sedan somna om igen, som om att han har mardrömmar. Vid fyra tiden så vaknar han men då vill han typ ligga supernära mig i min armhåla helst men det är otroligt obekvämt men va gör man inte för att få några extra timmar på morgonen. Vid halv åtta är han vaken och vill ha mat.

På morgonen brukar han vara som en solstråle, allstå även om han inte ätit på 12 skrattar och busar han super mycket men nu så har han varit lite kinkig.

Ilias sömn på dagen brukar sova vid 9:00 om han vaknar vid 7:30, då sover han i ca 45 minuter. Klockan 12-12:30 brukar han sova lunch i ca 45 minuter. Klockan 15-16 sover han de sista passet och de är också 45 minuter. Sover han mer under ett pass blir alla rutiner rubbade och han blir inte alls så glad, mera kinkig och inget är bra.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0