Ostädat

Ilias har varit sjuk, jag har pluggat. Vi har knappt ätit vanlig mat utan gett ilias om han nu velat ha sedan levt på mackor och te här hemma. De känns som jag knappt har duschat heller den här senaste veckan, vi har gått runt i mjukiskläder. Snacka om deprimerande.

Imorgon ska jag göra prov så kära momor och mamma kommer hit. Tur är dom duktigt obrygg över att jag kommer att ha de lite stökigt, men under omständigheterna är de bara så det är. Jag far och skriver prov sedan ska Peter få fredag och lördag på sig att riva inredning,  göra bort tråkiga saker som laga bilar och elda skrot.

Vi ha nu gjort lite kalkyler på övervåningen som sträcker sig till runt 17000-2000 utan el. Elekriker kommer hit på måndag mitt på dan för att lämna en offert- spännande.

Näe nu ska jag få lite skönhetssömn- DE BEHÖVS VERKLIGEN

Wiliminasoppa

Ja igår gjorde jag en wiliminasoppa skulle säkert passa lchfare. Soppan är super god att bara äta som den är eller med något gott bra bröd till.

Skala och hacka lök, sedan steker man i kastrull eller stekpanna så de blir fin färg. Sedan häller man på massa grädde ca 4 dl till 5 lökar och 2 röda paprikor sedan slänger man i 1-2 hönsbuljon tärningar. Är super gott nu på hösten att äta som förrätt eller som en lunch/middag då det är kallt och ruskigt ute. De räcker till minst 4-6 personer lunch sedan ännu fler om man har det som förrätt är det så mastigt att man ska inte äta särskilt mycket för då orkar man inte middagen. :)



Pluggat och öron

Eller nästan iaf, har läst 210 sidor nu på eftermiddagen och ska fortsätta med alla övningar sedan ska jag göra anteckningar.

Ilias vinglade på imorse, han går ju i vanliga fall hur bra som helst, vi pratade med hälsocentralen, eller Peter pratade med dom. Han fick tid 1 timma senare och de visade sig att lill killen hade öroninflammation på båda öronen så vi fick en pencillinkur på 5 dagar. Tandsprickning, dubbelsidigöroninflammatin och diarrér sedan en tid tillbaka. Men han är hur duktig som helst, bara nätterna som är lite bökiga just nu. Läkaren och ssk var riktigt impad över hans gåfärdigheter, motorik, hans ordförsålse och över hur aktiv han var trotts att han gick vingligt, att han var sjuk och haft diarrér. Lite stolt mamma jag blev än stoltare vart ju Peter.

För två dagar sedan lärde sig Ilias också att snurra eller dansa runt runt hur sött som helst ju!





Ska snart upp på övervåningen och planera lite.

natten

Ilias var vaken 2 timmar i natt, vi får inte i han vanlig mat utan bara välling som gäller. Men han har ju feber och ny tand på gång så de är bara att gilla läget. Han vaknade ca 10ggr i natt och var hysteriskt lessen. Sover dock fortfarande nu vilket är skönt.

Jag ska hinna plugga inför provet idag och imorgon så jag får bra betyg är lite stressad nu faktiskt. Mamma kommer och är barnvakt åt ilias medans jag ska skriva prov. Sedan tror jag åker hem till henne så peter kan fixa med bilarna och övervåningen. Hittade en kombi idag som jag var sugen på, ville verkligen ha den men vi måste fixa våran bil först. Så vi får beställa delar idag så dom hinner komma till helgen. Sedan blir att våldstäda bilen, laga lite rost om de går och förhoppningsvis sälja den för en bra peng. Brorsan kommer förmodligen föbi och hjälper honom så de är ju skönt då kanske dom hinner lite mera.

Ska ju på kalas på söndag, för lilla N.

Stora sparkar

Oj vilka stora härliga sparkar lilln gav ifrån sig inatt. Igår kväll kunde peter känna men bara för att han la huvudet och örat mot magen. Han kunde säga 3-4 gånger när den lilla sparkade.

Eftersom jag börjar jobba om någon vecka lite smått, pluggar, ska renovera övervångingen känns det som att den tid som blir över vill jag tänka på praktiska lösningar kring bebben, med renoveringar och med högtider. Eftersom tiden går så himla fort när man har många bollar i luften.

Helgen skulle mamma upp till l-sele och jag vart så sugen på att åka också så nu tror jag att jag ska haka på och om peter vill så får han följa.

Håller också på att planera lite kring en överraskning till älsklingen :)

Del 1

Ja nu har peter pluggat allt vatten uppe, stängt igen avloppet in till 1 kök. Toaletten och kök 2 kvar, vilket var lite svårare att hantera med alla gamla järnrör. Dom fixade även lite el-grejer någon kontakt som var dålig och kollade vars ledningarna var dragna. Men vi är tvugna att ta hit en elekriker under hösten för att dra lite nytt. Äntligen kunde vi slänga ut diskbänken.

Nu behöver vi bara riva lite kakel, fixa muren, riva taket, ta bort den gamla spisen och uttaget i muren och gipsa sedan kan vi börja med lite roligare grejer som tapeter och målning. :)

En bild kommer imorgon! :)

Lelas 1 år och 2 månader

Ja ibland jag ska prata fort eller har mycket att göra så blir Ilias namn så lätt lelas,  jag känner mig när jag säger fel namn till mitt egna barn!

Ilias han verkar behöva sova lite mindre nu, bara en gång om dagen, nu är de mindre och mindre sällan han behöver två sovturer. Vi leker otroligt mycket med honom nu men han är väldigt självständig också. Och nu händer de så himla mycket i utvecklingen.

Han kan säga

Mamma, pappa, peter, vovve, rumpa, bajs, hej, kisse, där, titta, tutte, wii, saft, mer, dricka sedan tror jag har glömt några ord

Han har sagt farmor, mormor, morfar och farfar några gånger men inte på beställning

Han kan dricka själv med vanligt glas sedan några månader, när han dricker så säger han ahhh

Han kan låta som ett lejon, en gris, en vovve, ett får och en bil både pruttljud och brum brum

Han vet vars ögon, näsa, mun, fot, mage, huvud, hår och öron är.

Han kan sparka bollar och kassta boll

Han hämtar grejer som man frågar om, typ skorna, mössan osv
Han försöker ta på mig skorna om han vill att vi ska gå ut

Hans favorit grejer är bilar, duplo som han just börjat kunna bygga och riva, han lagar mat, gungar på gungleksaker och säger WII, han matar nallar och kramar och pussar både gosedjur, vänner och dockor. Han älskar hans djur, små plastdjur som han bär runt på han en hel låda med olika plastdjur.

Han kan rita på både golv, bord och papper :P

Han går bra både inne och ute och vill verkligen springa, klättra upp på de mesta

Ultraljuds bilder

Här mätte hon foten, som var lika långt som lårbenet typ pytte liten

Min lilla tjockis bebis

v19+0 idag

Ja vi fick ett fint besök denna gång, vi har nu sammanlag blivit flyttade 15 dagar. Nya bf är den 14/2 så på alla hjärtans dagar är de dax på ett ungefär. Ilias var ju också beräknad till den 14 juli och kom ju den 21 juli så kanske ska räkna med att bebis nr två gör som storebror. Min äl är iaf väldigt sen, men går man efter detta så blir de ju förmodligen en pojke till <3 älska mer! Gissar att ja blir lika stor som sist, magen börjar synnas riktigt mycket om 2 veckor.

Så nu planeras de för fullt med Ilias nya barnrum och vårat nya sovrum, är lite frågetecken som vi ska filosofera på först. Lite försäljning och utrensning måste också göras, men vi måste börja någon gång i oktober målet är att ha klart 1 rum innan jul och ett rum får vänta tills efter jul kanske tom till

Lekparken

Ja dagen startade bra, inhandling massa mat. Ilias fick sig en sovtur. Peter tittade över gräsklipparen som var har blivit något defekt, han verkade ha hittat felet. Peter hann sedan nästan bygga klart vitrinskåpen. 

Vid halv två åkte vi ner och träffade E med voffisarna. Vi gick till äventyrslekparken på tomtebo och lekte av oss, fikade och promenerade runt, ilias ville bada med ankorna i sjön men jag hann rädda iaf lite av hans kläder. Sedan blev vi bjudna på middag hos E. Ilias ville inte ha, kanske mest pga av att vara borta är spännande och att han tryckt ganska mycket fika tidigare.






Nuär jag nästan klar för morgondagen har hunnit tvätta och städa undan här hemma. Så nu är det bara ta sig en dusch, se halv 8 hos mig och sist men inte minst plugga.

Shoppat

Idag var vi på värsta rundan, vi var på beijer och kollade in takstegar, sedan på comfort och köpte brineol till värmepumpen, sedan på barnenshus köpte underställ och didrikssonfleece till ilias.

Golvet skulle vi få ersättning för i form av golv, så antingen till ilias rum eller till vårat nya sovrum sponsrar dom med nytt golv om jag fattade de rätt. Rum som är 16 eller mera i m2, inte illa.

Beställde efter linserna och pratade med peter försäkringbolag som ska höra av sig i veckan om information.

Åkte sedan på jysk och rusta
Fick hämta ut vitrinskåpen passade på att köpa en spegel, en ny matta, en ljuslykta till peter, ett överkast och rakhyvelgrejer lite förvaringslådor åt ilias. Inte lilla shoppingrundan, men mycket var på rea och vissa grejer behövdes verkligen som brineolen.

Den mindre för 350kr och den större (bilden 750kr)




v21+5 eller v18+3

Ja har ju ingen aning på vilken vecka jag är i. På onsdag fastställer dom bebisen storlek och när den beräknas anlända. Känns som att de kan vara något tokigt på gång eftersom dom flyttade mig så otroligt mycket bakåt eller framåt eller hur man nu känner för att tänka. Vet inte riktigt om den får vad den behöver eller om den är allmänt liten eller om det bara är normalt. Ja allt får vi ju kanske reda på, på onsdag.

Men fram tills dess så har jag en bild att bjuda på

Borta hela dagen

Ja  nu har vi varit borta hela dagen. Peter har varit hjälpt till att flyttat hans föräldrar till de nya huset. Då passade jag på att ta ilias till mormor och morfar. Jag hade övertygat syster med litet bihang att haka på också så vi fick en heldag men pojkar som varken ville äta eller sova. Men de gick bra grabbarna kommer bra överens och vill vara upp i varann hela tiden. Ilias pussas och kramas mycket och lyssnade bra när jag sa sa åt honom att "ge william tutten" eller "lämna tillbaka den där, william hade ju den".

Sedan sa Ilias Morfar för första gången super tydligt, kanske mycket för att vi hela veckorna säger
Hur låter morfar? då vi vill att Ilias ska snarka

Han har sagt farmor och mormor också men inte alls lika tydligt tycker jag.

Peter har nu lagt i säng lilla vilden och vi ska surra och ha lite mys innan sängdax

Morgonaktiviteter

Ja dagen startade klockan 6, fram till klockan 9 var de aktiviteter hela tiden. Frukost och tandborstning, dans och musik, lässtund, måla med vattenfärg, bada och plocka undan och leka med klossar och lego. nu sover en lite trött ilias, var inte många protester när ja la i säng honom.

När han vaknar ska vi nog gå ut, är ju upphåll ute sedan skulle jag behövt tvätta och skura golven också så de är gjort. Funderar på att gå till lekparken idag, ta med lite spadar och hinkar plus mellis. Ellie har inte hört av sig igår eller idag så hon kommer nog inte förbi. Syrran kommer vid halv två, det var länge sedan jag såg henne så de blir roligt att umgås ett tag.








Makeover och hittepå

Vill verkligen ha en makeover hemma. Är sugen på att byta gardiner i vardagsrummet och i köket sedan så skulle jag köpt några plädar och ett nytt sängbord och sängöverkasst till sovrummet.

Inte nog med att jag vill göra om en massa hemma så vill ja göra om mig själv. Har ju nyss färgat håret sedan ska jag bleka lite till slingor som sagt, sedan får jag kontaktlinserna om någon vecka. Jag får sånt il, vill köpa en massa kläder. Tittade på massa sidor idag på nya kläder tycker att höst, vår och vinter mode är grymt mycket roligare att shoppa då än på sommaren.

Har städat här hemma lite sedan så och på förmiddagen var vi på öppna förskolan. Var lite mera folk idag än tidigare så det var roligt.

Sparkar i magen

Ja lillskrutten där inne har äntligen visat fram fötterna och slutat vara så blyg, idag kände jag absolut flera sparkar lite vars stans. Det bästa med att vara gravid är detta, att bli fet och finning är ju inte något att skylta med, så nu är den roligare tiden inne. Nu ska man börja få känna att det verkligen är något där inne. Men att det verkligen är en lite rackar unge till där inne gör inte dagen sämre. Lycka är att snart har jag två små rackarungar, för det är inte så stort glapp mellan kidzen, 18-19 månader, jag har ju det jag gör iaf. :P





Sedan har vi ju en större rackar unge också och då menar ja ju inte Ilias, utan Peter
Han är en riktigt rackarunge, världen busigaste pappa!

Stadstripp

Ilias älskar skor, han är bara så söt när han går runt med sina skor lite överallt. Stövlarna är han en riktigt hejjare på att gå i nu. visst faller han när man har en sådan gräsmatta så ojämn som vi har.

Idag har vi varit in till stan en sväng, var och handlade lite ritblock och kollegeblock mat. Kom sedan hem och peter hade just startat maten så då tog han lillkillen och jag gjorde färdigt maten. Efter en god måltid så gick vi över till grannarna och surrade av oss. Peter han har sådan tandvärk men förhoppningsvis så går de över i kväll. Stackars han verkligen.


Ingen tid

Ibland blir man så himla glad när vissa människor ringer. Peters syster ringde idag och jag fick verkligen surra av mig, var så skönt att få göra det. Jag kan bara inte förstå att man inte umgås mer ändå, hon bor ändå närmare än mina syskon. Även i sommar vart det lite och ingenting är så dumt att de inte blir av egentligen när man trivs så bra tillsammans, för de tycker jag att vi gör. Hon är ju en riktigt typiskt stora syster, tänkte på det sedan att jag nog ser hon som en stora syster. Om det är något jag undrar över med Ilias, graviditeten, hus, lån, ja lite av varje så är det antingen Anna eller min egen mamma jag kollar med.

Men samtidigt så när man väl fått barn så känns det som man har så himla mycket att göra hela tiden. Varför räcker bara inte tiden till?

Plugga med sjuka barn

Ja nu är det andra dagen jag pluggar, förra veckan satt jag en dag och lyssnade på föreläsningar. Idag gjorde jag dom obligatoriska uppgifterna, som ska vara klara på fredag. Är klar nu, men ska bara renskriva. Trodde för en sekund att jag hade valt fel inriktning men efter ha tittat en extra gång gick uppgiften hur bra som helst, var absolut inga problem. Felet var nog att jag trodde att jag kunde snabbräkna allt i huvudet, utan att nästan skriva ner siffrorna. Måste bli bättre på att försöka skriva ner då går de ju fortare i slutändan.

Resten av veckan ska jag läsa igenom 150 sidor sedan göra de 50-11 tillhörande uppgifterna också.

Ilias är på bättringsvägen han har sovit 6 timmar idag, typ på mig. Inatt sov han också på mig, det är inte jobbigt fysiskt men lite psykiskt utmattning kan man ändå känna efter en dag med en son som vägrat vara själv mer än 2 minuter. Trots febern har han ändå ätit rätt bra, välling, massvis med vätska, middag och en knäckebrömacka.

Peter kom hem och var så underbar han gjorde mat och tog ilias. Jag kunde då börja plugga och nu är det värsta kraven bortgjorda. Är ju bara att plugga inför slutprovet och känner jag mig rätt så måste gör jag det inte långt i förväg utan inväntar sista veckan dagarna plugg maraton.

Köpa och köpa

Ja, hittade just ett par uggs i typ stl 23 på tradera. Rosa inner ludd, hur söta som helst ska jag säga. Blir så himla sugen på att köpa till en kompis som snart ska få sitt första barn, en flicka. Jag vet att hon skulle uppskatta det så himla mycket. Så får se hur det blir.

Tittade runt på olika sidor härom dagen då såg jag någon som hade haft baby shower, hur kul skulle inte det vara att göra för sina kompisar. Mycket avis vart jag, verkligen hur frän grej som helst ju.

Älskar att ge bort prestenter och att få presenter. Jag vill ha två dagar av allt så jag så få tillfällle att ge bort presenter och att få presenter. Har två ihop dagar, två förlloviningsdagar, jag måste ha två brröllopsdagar. Hur kul är de lixom inte att få presenter bara sådär också!

Utedag

Vi har haft en super dag ute trots att lillkillen har feber. Har gett både alvedon och ipren men den rackarn vill inte riktigt ge med sig. Han har varit riktigt glad fast han haft feber lite mera mys bara. Vi åt hamburgare ut på murika, snacka om lyx. Sedan eldade vi upp lite ris och buskar och sånt så nu har vi en plan.









De syns kanske inte så mycket men vi har tagit bort jätte många vinbärsbuskar, varannan plus att vi tog bort 3 tryn.


Rivning av bod

 

 

Lekstugan

Nu står lekstugan på plats på bakgården. Visst var de skönt att pojkarna slapp lyfta ihjäl sig


 

 

Här ser man ju håret i dagsljud

Färga håret



Nya hårfärgen, fast inte lika röd irl. Lite slingor på de här så är allt bäst

Matstol och vitrinskåp

Ny stol till Ilias, nu när bebis kommer så tänkte vi att vi skulle köpa en till stol. Tänkte att en sånn här kan ju ilias ha tills han ska sitta på en vanlig stol. 550kr är ju inte fy skam på en ny stol inte

Beställde även ett vitt vitrinskåp från jysk som vi antingen kan ha i köket eller i vardagsrummet

Nästa gång skänken i samma serie blir på extrapris tänkte jag investera i en sån också att antingen ha i köket eller vardagsrummet.

 

Ilias nya barnrum

Ja vi ska göra iordning ett nytt barnrum som jag tidigare kanske har nämt. Något jag verkligen skulle vilja ha är något fränt i taket eftersom rummet blir så stort. Så eftersom så många gissar pojke så har jag börjat tvivla på min starka känsla på att de var en flicka. Det innebär ju att jag inte gör om ilias nuvarande rum som har typ en stil med new England tänk iaf. Så då tänkte jag att detta båtrum skulle inte heller vara helt fel. Ska till och med få en gungstol från en snäll släkting om jag inte minns fel. Golvet blir istället för heltäckningsmatta laminatgolv. Sedan vet jag inte om de finns kanske lite snyggare tapeter eller något sånt. Men detta är min insperation för tillfället.



Skulle jag få en flicka så skulle Ilias nuvarande rum få en lite mera sån här stil



Inte riktigt könsneutralt men I like it!

Ryggen eller?

Ja nu går sista plockpasset in, då man blockar bort de sista från dagen och de sista Ilias har lekt med. I detta fall en hel toarulle blandannat.

Men nu märker jag att jag har lite ont i ryggen, inte lika mycket som med ilias, när man skottade snö och hade högt tempo på jobbet. Man börjar gruva sig lite att jag ska få lika ont men jag såg foglossningsbältet här någonstans så jag tänkta pröva de imorgon.

Städdag och fynd

Började dagen med att dammtorka och dammsuga, tvätta, leka med ilias, frukost. Sedan fortsatte dagen med plock, matlagning, skura golven uppe och nere mera matlagning, sedan lek med ilias. Men hann inte handla, eller ja var mera sugen på åka imorgon tidigt till coop inne istan istället tillsammans med Peter, jag tycker det är roligare att handla tillsammans sedab blir det lite meramera utbud. Planera matlista för vecka och handligslistan för imorgon, jag älskar verkligen listor gör nya hela tiden men sedan är jag lite slavig och tappar bort dom.

Sedan har jag hittat en tripptrapp liknande stol och ett vitrinskåp som jag tänka köpa mig så då har ju ilias en stol för ganska länge. 



Ilias och peter busar

Ilias duscha själv

Slängde på duschen så vattnet skulle vara varmt till jag fått av Ilias och mig kläderna. Ska bara hämta lite fler badlakan och min morgonrock, vad gör min underbara son då jo han går in i duschen själv och börjar duscha, han tjuter av skratt. Jag hinner hämta kameran och men vill ha hans uppmärksamhet då stänger han in sig i duschen. Så himla sööt va han han tvättade håret och skulle tom schampoonera in håret som vi gör fast då sa mamma ajja bajja

 

 

Linser

Ja så himla skönt att ha linser, min nya grej. Tappar lite skärpa mellan åt men annars går de bra, det är precis som att använda glasögonen.

2 veckor till

Ja nu kan man ju gissa 2 veckor till men de börjar vara lite uttjatat tycker jag. :P

Jag- Flicka
Jessica- Flicka
Malin- Flicka
Viktoria- Flicka
Jim- Flicka
Sandra- Flicka
Emelie- Flicka
Cissi-Flicka
Gojjs kompis emma?-Flicka


Jenny-pojke
Jonte-pojke
Nowa- Pojke
Peter- Pojke
Anna- Pojke
Madde-Pojke
Morfar-Pojke
Joel- Pojke
Mormor-Pojke
Mattias-Pojke
Gojj-Pojke
Fredrik-Pojke
Eilona-pojke

13/9 Pojkarna

Besviken

Ja vi var på Ultraljudet på morgonen. De visade sig att bebben är lite liten än så länge. Huvudet uppskattades vara omkring v16+0 och lårbenet v16+5. Vilket förklarar vissa saker som att jag inte riktigt känner bebisen än. Men detta skulle innebära att jag testade posetiv med 2 test 2 olika dagar två veckor innan ens barnet blev till. För mig är detta helt ologiskt, jag nämnde detta till hon som gjorde ultraljudet men hon ville inte alls vara med på noterna.

Helt sjukt att de skulle visa posetivt prov den 31/5, dom säger att bebisen blev till omkring 7/6 eller nått sånt. Så jag tror att bebisen är liten bara. Jaja islutändan blir de väl bra men det är riktigt störande. Och inte vet jag vad de blir heller.


I bilen hem fick jag verkligen damp och var tvungen att säga ca 100 ggr, jag skojjar inte. "Det stämmer inte, dom har fel, detta är helt ologiskt" om och omn och om igen.

Om två veckor igen kommer vi att åka dit för att titta till bebben. Ja de är ju bara att vänta och se :S

Måndag

Haha imorgon är det Ultraljud, J kommer för att passa Ilias den lilla stunden vi är på ultraljudet. Så då slipper vi tänka så mycket på det. Äntligen kommer de vara gjort, då slipper jag tänka på det och längta efter att se lill skrutten. Dom flesta har ju gissat på en pojke så jag har nog fel om att ha gissat flicka. Fast de spelar verkligen ingen roll vilket sort det är huvudsaken är ju att bebben mår bra.




Idag har bara varit en riktigt bra dag. Har tittat igenom studierna för hösten och de kommer nog gå jätte bra att plugga på distans den här terminen också. Så imorse hann jag plugga någon timma medan pojkarna lekte. Stuvade mackaroner och paj var dagens maträtter. Petar hann veckohandla, greja på med sitt utan att bli störd och vara till tandläkaren.

Var över till grannen och fikade sedan kom ju sandra dit också så vi hade tre barn som var jämngamla alla är typ födda inom  en månad. Men mysigt är de med dom små och verkligen skönt att surra av sig. Alla tre kan ju verkligen prata för sig. :)

Näe nu skulle jag ha gjort lite pluggning men de går emot, ska ta en extra titt på tvn. Slänga mig i duschen sedan kanske plugga lite iaf läsa några kapitel.

Tips på bra bloggar

Ja jag vill ha lite tips på bra bloggare.

Kategorier är helst

föräldrar med barn upp till 2 år
gravid som ska få dec-mar
smink och hår
viktnedgång och träning
inredning typ new england, lantligt, romantiskt.

Har ni några bra tips? Jag är sugen på att läsa men hittar inga som bloggar ofta, bra och rätt.

TIPS, tips tips!

Lugnt på 62:an

Nu är det lugnt och lite kylit här hemma på 62:an. Barnet sover så bra, peter och jag har sett dålig tv. Vi har lite små fix att dola med i veckan men inget specillt peter jobbar kväll så då brukar man försöka passa på att göra lite sysslor på gården och på huset som inte går att göra själv eller så kan jag bara helt enkelt inte-ibland vill jag inte kunna heller. Men jag tvättar, städar, lagar mat och passar barnet så ganska jämt blir de ju i slut ändan.

Öppna förskolan vågar vi oss inte på då vi är lite förkylda så de är nog bäst att stanna hemma. På onsdag kanske man kan våga sig ut. Men bokbussen kommer till ytterboda på tisdag så då ska jag passa på att låna lite böcker en månad vilken grej lixom!


Nu går sista versen, ett oboyglas och sedan blir de nog en god natt sömn.

Barnloppisen

Idag var de mindre grejer som jag fyndade, hittade ett par byxor åt wille, 2 mössor och en tröja åt Ilias sedan var jag bara tvungen att köpa en leopardmönstradklänning även om jag inte skulle få en flicka. Man kan ju alltid ge bort men den var aldrig använd så de kändes som det var lite värt. Var verkligen yber söt! Sedan de bästa var ju ett par kuoma skor, dom var jätte fina. Dom var lite i stl 23 och ilias har 20-21 så jag vet ju inte om dom kommer att passa heller i vinter men samtidigt finns ju William och jag får ju fler barn kommer ju inte stanna vid 2an om man säger så. Så länge det är tätt mellan barnen så håller nog skorna fina också. Vet bara att antingen kan ju Wille eller Ilias ha dom och då är de ju bra.



De var sjuk mycket folk så de var svårt att ta sig in med barnvagnen och man blev fastklämd lite överallt sedan var de varmt som attans.Nästan gång kanske det är mera grejer som

Ilias vs Bebis

Gissningar bebisen nu

Jag- Flicka
Jessica- Flicka
Malin- Flicka
Viktoria- Flicka
Jim- Flicka
Sandra- Flicka
Emelie- Flicka
Cissi-Flicka
emma-Flicka


Jenny-pojke
Jonte-pojke
Nowa- Pojke
Peter- Pojke
Anna- Pojke
Madde-Pojke
Morfar-Pojke
Joel- Pojke
Mormor-Pojke
Mattias-Pojke
Gojj-Pojke
Fredrik-Pojke
Mormorsmor-Pojke


13/21pojke!

Gissa datum och kön Ilias kopia från Ilias 11/15 trodde pojke nu tror 12/21 pojke

Eilona -pojke

Peter-Flicka

Malin- Pojke

Linda-Pojke

Mamma-Flicka

Pappa-Flicka

S-O-Flicka

Jessica- Pojke

Ann-gerd- Pojke

Ivan- Pojke

Mormor- Pojke

Mormorsmor- Pojke

Kjell-åke- Pojke

Maj-lis- Pojke

Mattias- Pojke

11/15 pojke

Jämföra och backa

Här är jag i vecka 19 med bebis

Gravid med Ilias v19-20

 

Jag ser jätte stor skillnad men så därför tror jag att jag får backa 1-2 veckor och då men vad gör det egenligen ingenting.

4 dagar kvar

Är så nyfiken, kommer bebisen bli flyttad närmare min födelsedag, på vul så trodde han ju 9-10 februari. Barnmorskan räknade ut till den 30 januari. Är så himla nyfiken men de skulle ju inte förvåna mig om jag bara är i vecka 17 idag istället för 18+3. Samtidigt känner jag att tänk om något är fel där inne lixom - blir nog lugnare när man fått se lilla krypet där inne- på tisdag- Fyra långa dagar.

Sedan är jag fundersam är de en pojke eller en flicka kommer dom ens att kunna se det? Jag räknar ju som att dom kan de men snacka om besviken jag skulle bli om dom inte kunde se. Men tänkte säga till direkt att jag vill se. Sedan hoppas jag ju på lite 3D bilder vi fick ju inga på Ilias. Tänkte ha med mig 200 kr eller något vill ha många bilder denna gång.

Näe nu borde jag tänka på annat istället för att tänka så mycket bejbisen.


Skönhet

Ska bleka håret ikväll, lägga på en färg så syster kan slinga de i mörka och ljusa slingor. Jag är super sugen på att shoppa en massa fast jag är ju faktiskt med barn så jag borde inte lägga några pengar alls med den kategorin. Men jag skulle vilja börja göra naglarna. Sedan undrar jag varför jag alltid får de största träningssuget när jag är gravid det är lixom inte riktigt rättvist.

Gravid med Ilias v 19

 



Tänkte lägga in en bild senare idag på hur jag ser ut så vi kan jämföra, men jag kan ju bli framflyttad eller bakflyttad när vi gör ultraljudet på tisdag. När jag gjorde ultraljudet i vecka 16 så trodde han jag var i vecka 14.

Kanske är en pyttebejbis den här gången?

Barnloppis

På lördag är de barnloppis så jag hoppas jag kommer att fynda.  Det är bra om man tänker på vad man vill fynd och hålla extra utkik efter det

Jag ska titta efter

vinterskor, mössor av alla slag, byxor och långärmade tröjor stl 80+
leksaksspisar och tillbehör till sånt som efterliknar vuxnas göromål duplo är ju heller aldrig fel
Sedan behöver vi en till matstol så tänkte titta efter en till stol kanske en tripptrapp till Ilias får se om det är någott annat som kan vara av nytta.

Torsdag-städdag

Ja idag mår jag bäst hittills men jag skulle behöva en ny brödrost har nämligen slängt våran. Den var inge bra längre så nu är jag jag på en ny då jag mest vill ha stekt svamp på rostad macka.

Igår passade jag på att dammsuga så idag blir de dammtorka, skura, renbädda sängar och tvätta tills JLN kommer har jag energin ikväll ska jag plugga iaf läsa lite så jag ligger bra till i kursen. Tänkte att jag skulle hela tiden ligga lite föra för de vinner jag på i längden.




Har börjat kolla på lite utbildningar på universitetet så tänkte att när jag är helt klart med dessa studier så försöker jag att titta vidare på lite distansutbildningar går ju alltid att läsa på 25%. När barnen är lite äldre kan de ju vara är de verkligen en investering. Det är ju alltid bra att ha utbildningar att falla tillbaka på.


RSS 2.0