Bilen

Vi har verkligen inte legat på latsidan idag, idag har vi pratat med alla möjliga inrättningar, läkare, försäkringsbolag, och det värsta är försäkringsbolaget där får man verkligen bli runt skickad hela tiden sedan att de inte går att ringa vissa nr gör de hela inte lättare.

Efter en hel förmiddag med samtal så fortsatte dagen i stan, där vi umgicks med min mormor och blev bjudna på mat. Ilias var på super humör och de var roligt att han blev så glad över att se sin mormorsmor.

Sedan har jag fönstershoppat på nätet lite, verkligen roligt att göra det med men ibland blir man lite för sugen på alla grejer som finns.

Peter var även och köpte några grejer till bilen och förhoppningsvis kommer den gå som en klocka till sommaren! Peter och brorsan hann ju en massa nu medan brorsan var här i några dagar, dom tittade över volvon och lagade den, dom tittade över forden och försöker laga de som är trasig, byter packningar och grejar på med förgasaren sedan så fixar dom även gräsklipparen. Hur underbart var inte det då! Så förhoppningsvis kan peter bara laga de sista på förgasaren nu sedan koppla in och ställa in så kommer vi ha en lite piggare bil



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0