Vad har ni gjort?!

Ja just nu håller vi på grunda våran nya BRO, så vi har 3 plankor kvar på innertaket sedan ska vi grunda ytterpanelen. Veckan blir de att måla fönster och bron så mkt de går så vi blir klara sedan är de bara att fortsätta att grunda staketet som även ska sågas till någon fin form och stolphattar ska skruvas fast. När vi inte håller på med sånt så är vi såklart med barnen. Planen sedan är att åka hemmifrån så vi kan olja in själva bron och måla om dörren och lägga taken. Det blir faktisk ganska fint! Huset får verkligen sig en upppiffning och jag längtar verkligen tills vi målar om hela huset men de får bli om kanske 2 år när vi har två inkomster att ta pengarna ifrån och barnen börjat på dagis.
 
Vi håller även på att vänja ilias med vanlig säng han är ju en stor kille nu så vi är inne på trejde natten och de är ju inte direkt guld och gröna skogar där inte. Sedan han varit sjuk så ofta har vi haft lite problem med läggningen men nu är de på bättringsvägen. Eftersom de har varit lite bök och han ofta fastnat mellan spjälorna var de lika bra att ta striden nu. Första natten tog de 3 timmar, vi hjälptes ju åt så de gick ju bra. Igår tog de 1,5 timmar och idag hoppas jag verkligen att de tar kortare tid.
 
Första natten satt vi där inne med honom igår satt vi i vårat rum och de blir nog så en vecka sedan kanske man vågar sig ner. Nu är de mkt hämtandes och han blir stressad när vi går ner. Men vi kör på De ska GÅ.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0