Pisse på sig och hare bra

Lillkillen kissade på pottan idag!!! Gode nöjd, mammas duktiga kille, skulle va kul om han var torr på dagen innan han blir 2år. :) Fast pojkar brukar ju va lite svårare än flickor, men vi ser ju, nästa månad blir de att ta bort spjälsängen också och få upp en grind till där uppe så han inte ramlar ner.

Lillan har börjat med smakisar och där går de också riktigt riktigt bra, hon bara skrek idag när jag slutade ge viftade med armarna,  Så nog är hon matglad alltid!

Peter håller på med entren och de artar sig riktigt bra, men de är mkt mkt kvar.

Takpapp, Räcke och staket reglar för plåt tak, plåttak, vindskivor, målning, bräslå framsidan, innertak och så klart fina spottar också.



När vi sedan har målat om huset måste vi ju har sånna där up and down ligth runt om hela huset så snyggt och en härlig altan saknar man ju också men de byggs ett annat år

Sedan ska vi hålla på mkt i trädgården i sommar, röja i skogen he ut de sista gruset, gräva lite stubbar måla minst 5 dubbelfönster och fixa de sista med staket och måla det och sedan får vi inte glömma grinden, boden och dörren. Men semestern har ju inte ens börjat så vi är på god väg, med tanke på 2 små barn också, dom går ju som alltid först.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0