Stackars plutten

Att han aldrig ska bli riktigt kry sedan nyår har vi haft vinterkräksjukan Ilias har fått 8 nya tänder sedan direkt efter kräksjukan fick han lite ögoninflammation och nu är han ganska förkyld. Så när bajset är bra så åker han på nästa grej. Nu hostar han så att han kiknar så tänkte ringa vc idag för att se om de finns någon lösning eller om det bara är att vänta ut allt.

Hemma hade vi lite dåligt om frukost så Ilias fick Amerikanska pannkakor till frukost snacka om hit. Vi hade inga gomackor, ingen mjölk, inge fil, och ingen gröt som han tycker om då då fick jag improvisera lite och som tur var gick de hem. Han har ätit så dåligt under helgen att man vill som att han ska bli lite bättre. Läste på lite nu om hosta, och man gör ju som ingenting, funderar om de kan vara förkylningsastma som han har eller om han åkt på rs-virus de kan man ju ha i 1 månad. Så ska ta mig för att ringa idag, vi gör ju som allt vi kan och följer alla råd som dom hade att ge.

Efter de ville han han se film, så nu rullar Robin Hood. Han bara älskar robin hood, mycket djur så nu sitter han klistrad nöjd och glad.


Kommentarer
sophie, 2barns mamma i mars.

svar: Visst är det det. Värkarbetet var igång men fick en tablett som gör att de stannar av litegrann. Får se hur länge han håller sig inne :)

2012-01-30 @ 15:52:11
URL: http://sophiehs.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0