Dag 8 av 366

Det går bra har tom gått ner några hekto sedan nyåret. Vilket känns otroligt bra, skönt att de verkar göra susen. Har varit lite svårt att hålla sig helt utan gott speciellt i helgen. Så självklart unnade jag mig lite glass en dag och sedan natten till idag så hade vi visit av några kompisar så då blev en bulle till kaffet men inget godis eller glass. Nästa helg blir det tårta då peter fyller år. Undar egentligen hur mycket man kan gå ner genom att helt utesluta godis och sånt i den vägen.

Det är även svårt när man är iväg och hälsar på någon att undvika fikat eller när man åker iväg på dagen, komma hem och göra någon bra mat. Peter är super, några få gånger är speciellt när vi ska komma hem sent, då vill han gärna att vi hellre äter ute. Han har ju tur genom att han både har bättre ämnesomsättning + att han är så jäkla aktiv, han är som en duracell kanin aldrig kan han vara still.


Kommentarer
SaraP

Vad kul att du försöker dra ned på godiset.

Tror att du kommer att lyckas :)



Har själv varit godis-fri i över 10 år nu. Och det är värst de första månaderna! Men håll ba ut, det suget försvinner vill jag lova. :)

2012-01-12 @ 17:37:05
URL: http://saraps.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0