Perfekt dag

Ja nu har vi tänt en del ljus bara för att de är mys fredag. Fler ljus ska på så fort vi lagt lilln. Ska plocka bort den goda middagen sedan ladda inför mys framför tv. Ilias gillade de jag gjorde idag rostade  i ugnen potatis, morot, tomat, paprika. Kryddade med citronpeppar, chili och salt, till de så hade vi bea sås och fläskytterfilé.

Peter köpte en telefon för 3 månader sedan den gick sönder 1 månad senare. Vi lämnade in den i augusti på garantin sedan 5 veckor senare hade vi ingen kontakt med expert alls. Peter rinde flera gånger, med svar att dom skulle höra av sig något dom aldrig gjorde. Hur som helst så skulle han få en ny telefon på måndag i veckan har vi aldrig varit ner på stan. Vi åker ner idag då, fredag men ingen telefon finns där alls. Vi får en annan telefon en värd 1500kr jag är super nöjd för peter köpte sin telefon för 500 och nu den nya är stötsäker och vattentålig. :)

Sedan pratade vi med krauta om vårat golv. Vi skulle säkert kunna hitta en lösning så imorgon ska jag skicka in bilderna till en avdelningschef som ska reklamera produkten. Förhoppningsvis kan vi få pengar eller matrial för missödet.





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0