9,5 kg

Noll matlust, noll intresse för mat, ända suget ligger på socker, kanske inte så bra. Försöker undvika så gott de går men de hjälps inte sväller bara i munnen när jag ska äta vanlig mat. Illamåendet beror säkert på stress, har en historie uppsats som jag egentligen inte vill göra. Ska jobba lite extra, fara på utbildningar och en stand-up komiker. Jag har planer varje dag, så jag knappt hinner med att fixa sakerna hemma. Nu länktar jag bara till våren, vill att den ska vara här nu, så jag och peter kan börja nu med allt.

Planen var från början att jag skulle till mamma på fredagen, men nu är jag lite sugen på att dom ska komma och hälsa på här. För då kanske jag får möjlighet att plugga lite.

Peter ska i veckan skruva ner lamporna i köket för att se om vi kan koppla om allt och måla lite granna så vi kan byta taklampor i köket. Där blir alltså startskottet för våra projekt sedan får vi se när vi åker ner till Ikea, så vi kan titta på de grejer vi vill ha. Man kan ju alltid beställa men blir så knstigt när båda vill titta på de grejer vi tänkt att köpa.



Var lite sugen på sånna här stolar i köket med ett svart bord till skulle inte vara helt fel. Någon svart eller vi lampa ovanför bordet.



Kommentarer
malin

å det skulle bli jätte snyggt ju :)

2011-04-01 @ 00:45:53
URL: http://malinhallen.blogg.se/
victoria

Snygga men tänk på kladdiga barnhänder o stolar som blir sååååå skitigaa=(

2011-04-01 @ 21:26:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0