Långsamt

Det går otroligt långsamt med det mesta just nu. Vi har endast målat ett fönster av elva. Imorgon ska Peter börja på nr 2 så är vi klar med Ilias fönster innan veckans slut. Planen är att sedan åka vidare till hörnefors för att packa bil och släp med grejer de inte behöver längre.

Funderar på att vi ska riva bron, bygga grillen och bygga färdigt sandlådan nästa vecka så blir det en riktig byggar veckan. Får se va vi hinner allt man gör är som plus.

Ilias har börjat ta sina första steg och han ställer sig upp helt själv. Men att gå är inget han direkt längtar efter att göra klättra därimot, igår lärde han sig att klättra upp på soffor och sängar. Vilket innebär att han har slagit sig 4 gånger bara genom att försöka klättra upp på grejer senaste veckan. Han klättrade tom upp två steg på hokus pokusen, sedan vågade han sig inte längre. Trappen klarar han galant sedan länge, min lilla klätter apa. Nu får man skylla sig själv då jag inte har förhindrat utan snarare uppmuntrat pojken att klättra, vilket man ångrar lite nu. En vacker dag sitter han längst upp i bokhyllan eller något träd och skrämmer ihjäl sin mamma.





Kommentarer
Gojj

Åh de låter så mys att renovera hus och dona på. Spännande att han börjat gå :) stor killen :)

2011-07-03 @ 11:57:12
URL: http://detlillaunderverket.blogg.se/
Gojj

Åhh så spännande att han börja gå lite :D

2011-07-08 @ 21:24:21
URL: http://detlillaunderverket.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0