Update

Ja håller på leta telefonen som är spårlöst försvunnen här hemma. Jag vet ju att jag pratade med min lilla pappa på vägen hem från öf så den ska ju vara hemma. På ljudlöst borde den inte vara men de är så dumt att man förlagt den här någonstans.

Nu ska vi bara lägga golvet under kylen och under spisen sedan så är vi klara med golven för ett tag. Det är ju inte så mycket golv att lägga men Peter kommer hem 15:30 från jobbet sedan ska man laga mat och sånt. Nu måste Peter duscha direkt efter jobbet annars kräks jag av hans lukt. Han får inte ens komma i närheten förräns han har tvättat av sig.

De värsta ställerna är soporna, kylen, diskmaskinen, trappen ner till käller (där peters arbetskläder hänger) Bilen, avgaser. Att åka bil överhuvudtaget är en pina. 

Mat som jag inte klarar av är socker, fet mat typ som pizza, hamburgare, friterat,mjuk bröd, korv som är stekt i fett av något slag. Aptiten blir sämre men så länge man kan härda ut så ska jag försöka iaf. Syrran mådde illa till v19-20 med William så jag försöker verkligen att hitta en målpunkt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0