Stolta husägare i 1år

Nu har vi ägt huset precis ett år! Fattar inte vars tiden tar vägen! Den 15:e i fjol så fick vi tillgång till huset, skrev på papperna och nu har vi bott här i ett år.

Det har ju hänt riktigt mycket egentligen, 2 veckor senare får jag reda på att jag var gravid och här är jag med världens underbaraste pojke. En man som är de bästa jag vet och vårt hus som sagta men säkert börjar ta form.



Kommentarer
Amanda

Det låter verkligen som ett händelserikt och härligt år. :)



Vi fick också reda på att vi var gravida precis efter att vi sagt ja till flytt. Men för våran del var det dock inte till hus utan till lägenhet. Och fastän lägenheten egentligen är för trång är vi kvar här än. Vi får se när vi väl får tag i vårat hus sen. Letandet fortsätter. :)

2010-10-15 @ 09:25:56
URL: http://creyla.blogg.se/
Zalina - mamma till Olivia ♥

Samma för oss, vi började bygga huset i September i fjol. Då var jag gravid första gången men det vart dessvärre missfall, men ganska direkt efter började nästa frö gro. Nu sitter vi här en dotter och ett hus senare och är toklycklig :)



Kram

2010-10-15 @ 12:20:33
URL: http://zaliina.blogg.se/
Emilie

Låter som taget ur slutet på en film =)

tycker då inte de går sakta för er, har ju hunnit gjort jätte mycket när man tänker på att ni bara bott där i ett år... det är knepigt det känns som ni har bott där hur länge som helst men samtidigt känns det som det var en månad sen ni flytta in.. förutom att en liten ilias har kommit där emellan.. =) Så avis jag blir ;)

Hoppas vi kan åka upp snart

2010-10-16 @ 13:09:18
FlizanLizan

Hejsan



Äru sugen på en design så kostar bara mina designers 75 kr eller 100 :P

2010-10-16 @ 13:50:34
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
EmmaKP

sv: Oh det måste jag ta och skriva ned så att jag inte glömmer det :) Jo loppis är ju riktigt kul men jag har aldrig koll på när det är :S

2010-10-18 @ 14:48:24
URL: http://emmakp.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0