Läsa sedan sova

Såg just vårens först rådjur utanför fönstret gående ute på vägen. MYYYYYS nu kommer dom fram mer och mer troligen åh va ilias kommer tycka de är roligt. Idag har vi varit ute en sväng, skönt att bara ha på grabben regnkläder, skönt att han kunde röra sig roligt att vara ute! våra vänner har installerat sig lite smått och ser fram emot en trevlig vecka med trevligt sällskap trots att lowisen är lite förkyld och stör sig väldans mycket på det. Varje gång hon hostar så vaknar hon och hon har varit trött hela dagen och lite svårtflörtad när hon väl varit vaken. Förhoppningsvis går de ju över på någon dag eller så, men ille hade jue en massa feber för någon dag sedan så äre inte den ena så äre ju den andra. 

Nu ska jag fortsätta skumma igenom böckerna till min favorit serie, jag blev bara så nyfiken på vad som kommer hända här näst på mina favorit personer i serien.

Veckans vägning

-0,2 kg alltså två hg, inte alls så nöjd över det men sammanlagda minuset är -10,2 vilket jag ska vara nöjd över. Snart kan jag börja se över mina gamla kläder och plocka fram de man tagit bort så de blir en boost om något.

Längtar efter ett par oanvända jeans, eller mina jeans med hål i dom är grymma på sommaren. Eller att kunna ta på sig ett par snygga shorts, en kort kjol eller kunna på på mig mina gamla klänningar. Visst får jag på mig en del men de mesta sitter trångt och obekvämt.



När Ille var 3 månader såg jag ut såhär, Lowa är knappt tre månader och jag är mindre än det så för den här stjortan börjar vara lite stor, inte så att jag inte kan använda den men att den inte är lika fit. Till och med vissa Gina linnen är stora och pösiga som tur är har jag massa kläder på vinden. Känns lite ovärt att köpa nytt när jag vill bli mycket mindre. De ger mig sådan boost att kunna lägga undan kläder för dom är för pösiga eller så stora att jag tappar dom.

God lunch

Jag prövade något nytt idag, något i min smak iaf det var lätt och kändes somrigt

Lax och Bulgursallad

De här var till mig och Ilias

1 portion bulgur
kokas med juice och citronsaft
salt och peppar

När de är klart tog vi 1 tomat och 2 cm purjolök och blandade med bulguren

1 portionförpackad fryst lax
marinerad med

citron
ingerfärakrydda
apelsinjuice
Sweet and chilisås
salt och peppar

200grader i ugnen tills den är klar

Tyckte de var mkt ilias var inte så matglad utan åt istället upp grönsaker som vi hade till och med kvar en portion så han eller jag kan äta till lunch imorgon

Inte ljust

åh veckan vägning ser inte ljus ut! Imorgon är de veckovägningen men vet med mig att de inte har hänt något sedan helgen på vågen ännu. Men jag får skylla mig själv helgen godis intag och fika intag suckar åt mig själv. Nu måste de bli bättring man behöver ju inte äta bullar om man bjuds på fika man kan gott nöja sig åt kaffe.

Dotra sover fortfarande och sonen är inte på något bättre humör idag. Men vi får se om de bättrar sig under dagen eller efter sovstunden. Trots de kassa mulna vädret är jag sugen på en promenad så kanske man ska försöka när han ska sova om man har tur och lillan är nyäten och på humör för en sovstund.

Feberkille

När peter kom hem hade alvedonen just kickat in och han var glad över att peter äntligen kommit hem från jobbet. Ilias leker med Peter medan jag ställer mig med maten. Vid 18 är ille redan trött och jag lika så Peter matar lowa som inte alls är nöjd med Peter. Ilias försöker jag varva ner framför lite tv innan han ska sova. Jag får lowa på bröstet och då somnar både jag och hon vid halv sju på kvällen. Vaknar när peter lyfter bort henne från mig och då har Ille redan somnat. Fortsätter sova på soffan så nu har ju jag sovit i några timmar så skönt, var helt slut

Nu vaknade jag 23:30 av att lillen skriker peter som somnat uppe vägg i vägg med sonen vaknar inte, men han är trött. Ilias är svettig och kokhet han har för 30 min fått alvedon men febern var nog runt 40 så han var inte så pigg, stackarn. Nu har han somnat om igen och jag hoppas han är feberfri tills imorgon.

Piri

Piri grabb som sover för andra gången idag. Han har feber och är riktigt på kasst humör blev lite bättre efter första sovstunden på nästan 2,5 timmar men förhoppningsvis sover han lika mkt till och är på bra humör ikväll. 38,8 visar tempen på och tutten och filten klarar han sig inte utan. Skrik och panik åt minsta motgång eller om jag inte gör som han säger. Stackars liten Ilias. Lowa har sovit rätt mkt idag också så lite förvånad blir man ju så idag blir det en riktigt lugn dag.

Vågen stårt stilla vajar lite mellan minus 9-10 kilo men jag känner ingen skam för det, är ändå rätt nöjd över det, kommande veckor blir vi hemmavid så då blir de inget "gotta", lagoma portioner.

Måndagar efter helg med godis är svåra, kände ett otroligt godisabstinens redan igår kväll- men vi hade inget hemma så idag går de som vanligt bättre.

Tur vi har malin

Ja de är så tur att man har Malin, syrran har alltid ställt upp. Lagt mkt tid på mina barn, för va gör saker något om man kan lägga tid istället för någon värdelös pryl som ändå knappt används.

Nu i 2 helger så har Peter varit och hjälp Malin med huset, tapetserat och grejat. Känns bra att få göra något tillbaka för någon som alltid ställer upp för oss. Barnvakt, leka med barnen hjälpt till att renovera här hemma, hjälpt mig med barnen när jag pluggat, hållt mig sällskap medan peter har renoverat eller lagat någon bil osv. Så det kändes verkligen roligt att få göra något tillbaka till världens bästaste lillasyster. Känns det är helt rätt prioriteringar eftersom hon alltid hjälper oss, alltid lägger mkt tid på våra barn och alltid försöker hjälpa oss.

Så när Peter var och hjälpte henne var jag med mamma. Skönt med lite sälllskap även om det också är roligt att vara med barnen själv så är det skönt att mamma kan underhålla Ille eller Luvan en stund. Annars blir det lätt att man sitter och väntar in Peter vilket är ganska tråkigt för min del.

10kg imorgon!

Ställer mig på vågen jag kommer att klara mitt första mål imorgon. Kvällsvikten idag var -9.9 hur många gånger jag än ställde mig på vågen. SÅ himla roligt alltså vet ju att de brukar minst skilja 3 hg iaf på morgon och kväll ibland 1kg förrut kunde de diffa mer ioch med att man alltid stoppade i sig något på kvällen.

10 kg på 6 veckor och 2 dar blir de då! Kommer nog sedan gå upp under helgen hos mamma eller stå stilla men då har jag ju några dagar på mig.

Metod
Lagoma mål 3 gånger om dagen, äter mkt sallad och grönsaker, förutom när jag är hos mamsen då jag inte har några spärrar vad som gäller små portioner, godis och glassintag. Men hur ofta är man hos mamsen då? Mest nöjd är jag över cola intaget är NOLL och jag tror inte att vi ätit ute/snabbmat sedan lowa föddes. Någon pizza om svärfars ha bjudit kanske men inte mer heller. 

Typ dagens mat

Te och husmans
Sommarsallad, fetaost och soltorkade tomater med champinjoner och kantareller
Stek och rotmos lite mangobitar till efterrätt

Ibland blir de någon halvbanan eller liknande också, men till nästa vecka skulle jag vilja ha hemmagjorde shakes

Mest dricker jag vatten men ibland mjölk eller något annat

Träning
När jag har lust inte ens daglig vardagsmotion som promenader

NÄSTA MÅL

15kg tom midsommar! Dvs 5 kg på typ 9veckor
Än bättre om jag skulle hinna tills dopet 2/6 på 6 veckor!

Men dom här kilona är lättaste viktnedgången stannar inte och det är väl så mkt ++ att det är lätt för kroppen att göra sig av med det.

Ilias och Lowa

Båda två 2 och en halv månad

de va mjölken!

Nu har ja ju för matdagbok i en vecka för Ille och nog är de mjölken som varit boven.. 3 gånger denna vecka har jag utsatt honom för mjölk och idag vart de våfflor. Hans mage pallar de inte. Så vi får se och idag var de riktigt tydligt. Vet inte hur man ska göra för att få rätsida på de förhoppningsvis växer de bort.

Så när han dricker mjölk skiter han inom kort han han redan gjort de så blir de bara pyttelite i löst format. Men har han inte skitit så är det hur löst som helst. Men han gillar ju inte att dricka mjölk han är en vatten kille så de gör nog inte han något att få dricka annat än mjölk.




Dopkort

Haha nu har jag börjat klistra och greja med inbjudningskorten. Fick ett ryck så istället för att beställa som de var tänkt sitter jag nu och klistrar på rosa papper. ;) De känns åtminståne lite personligt sedan så slapp ja ju sitta framför tv, får använda mina kreativa sida också. Är ju faktiskt lite mysigt att hålla på med sånt tjafs. Rita är ja ju duktig på men skrapping är väl inte riktigt min grej känner inte att jag är lika grym som med pennan sedan har jag inte riktigt rätt material heller men dom blir ganska söta ändå.

Näe nu har jag varit uppe länge nog så jag ska skynda mig isäng. Varför har jag så svårt att ta mig isäng måste bli bättring. Anledningen är väl EGEN TIIIID som man inte gör en massa måsten. Skippar man då datorn och tv så gör man ju iaf någonting. Måste börja läsa och rita igen också - MENTAL NOTE TO MYSELF

Hihi

Ilias nya min super sööt

 

 

Går ju jättebra att ha rosa till henne också denna outfit har hon fått av Gojj och Lova super fint set

Hihi här ser hon nästan ut som en pojke men ni ska veta att de är en klänning och huvjackan är storebrors gamla fast de matchar nästan henne blå ögon och orangerosa klänning till hennes oranga hår

Eftermiddags mys

Wow efter en hel eftermiddag hos grannen så är jag mätt och belåten Ilias var trött och slut så han var enkel och somnade fort. Lowa var vaken en stund men helt nöjd av att bara ligga och titta sig runt tills hon somnade.

Men riktigt i luven på varandra är grannens barn och Ilias man får nästan vakta där med dom bråkas och slåss, puttas och ska ha samma grejer. Men fördelen är nya leksaker till ilias och han går runt där grejar på lite mera självständigt visst var han lite gnälligare mot slutet av dagen men vad annat kan man förvänta sig. Han bruka ju vara trött nästan vid 18 ibland. 

Näe nu vet jag inte ens va jag ska hitta på, kanske tvätta lite och städa badrummet men de kändes inte riktigt roligt arga snickaren börjar väl snart så ja kan ju titta på tv men de känns som eftermiddagen blev så lugn att man har en del energi kvar.

Imorgon ska vi bort och hälsa på en kompis sedan blir det väl en lugn dag i övrigt.

Åh kan ja gissa om jag är så kär i bärshalen den är underbar! är skitsmidigt att använda om man bara lärt sig att knyta den. Fatta att använda den i sommar kan ja ju ha den och styra ilias i en enkelvagn eller hålla han i handen om man går över och hälsar på folk, den är lätt att ta med, näe jag älskar den, tycker att de är mkt bättre än bärsele och mycket snyggare med en cool färg istället för en plastig remmig bärsele. ME LOVE

Sover

Nu sover barnen kanske inte för natten men ändå! Jag är överlycklig! Inge skrik inge tjafs bara en helt underbar eftermiddag! Gjorde storkok och Ilias åt säkert 1-1,5 st fläskkarre skivor med sås och lingonsylt potatis ratar han ju! Men sedan drack han nästan upp hela vällingen. Lillan var vaken mellan 15-18:30 sedan så somnade hon men jag gissar på att hon vaknar en stund och är på strålande humör. Jag och ilias har läst böcker, sett på teletubbies och lek en massa. Han har sprungit runt som en ilbatting i huset men hela tiden på bra humör så de gillas. 

Peter hjälpte till idag och skurade golven medan jag hann plocka undan och dammtorka lite ytor, några dörrar och toaletten kvar så skönt! Sedan har de gjorts lite tvätt och diskat undan nu på kvällen så nu kan jag riktigt slappa i detta oväder. Det har redan kommit över 1 dm snö ute, så imorgon måste de skottas. Vet inte ens om peter tar sig in på parkering inatt.

Jo jag hann ju till efterkontrollen idag också och på affären så smidigt medan barnen sov lunch

Nu ska jag ta lite middag eftersom jag inte hann de tidigare så får de bli lite te och mackor over and out!

-9 på 5 veckor imorgon

Ja nu är det -9kg på vågen känns härligt gick ändå ner bra denna vecka med. Bmi har minskat med 3, de känns också väldigt bra! Måste dock gå ner 1 kg till inom 2 veckor men hoppas hoppas blir kanske lite mera av zumban så gåre nog bra. 0,5kg då i 2 veckor är minium kravet.

6 veckor kvar till dopet! shit fattar verkligen inte vars tiden tar vägen?! men har tittat till skjortor åt grabbarna och om jag då går ner dom sista 1 kg plus minst 0,5 efter de så har ja minskat 12 kg tills dess!


Kan ju tillägga att de tidigare inlägget 8,5kg var skrivet på kvällen så min morgon vikt vart 0,5 mer  så då gick jag ner 1 kg ändå trots besök hos mammsen :)

Vad spännande med 2

Ja de är verkligen spännande och lägga två barn samtidigt. Blev riktigt kaos här på 62an kan ja ju säga. Vid 18:30 har jag och Ille plockat undan hans leksaker tagit på båda barnen pyjamasar och sedan gjort iordning 2 flaskor som bara var att värma. Men Ilias somnade kring 19:45 och Lowa somnade 21:20

fel som jag gjorde kanske
1 Ilias kunde nog vara uppe lite längre än 19 idag och då hade han kanske varvat ner mera
2 Jag  gjorde båda vällingarna för varma
3 Tog upp Lowa på vinden där Ilias låg, när hon inte var super missnöjd nere

Imorgon går de säkert bättre

Annars idag har vi dammsugat, tvättat, diskat varit ute några timmar, sett min favorit serie, gjort mat och lek med barnen. Imorgon ska vi in till BYN och veckohandla egentligen bara lite mjölk och blöjor för annat har vi då vi storhandlade för ett tag sedan. Måste verkligen ta tag i badrummet och skura upp där är så himla mkt kalkavlagringar och sånt sedan skulle ha dammtorkat golv och ytor. Får c va jag hinner imorgon då jag hoppas att kunna göra ett storkok med något gott kött.

Trots...

Ja trots att jag var hos mamma i helgen utan dieter i tanke så har jag minskat, kanske inte lika mkt som om jag skulle låtit bli glassen och chokladen men har sedan i fredags gått ner 0,3 kg så kanske iaf kommer upp till -8,5 tills veckovägningen på onsdag!

Inte heller illa pinkat på 5 veckor, fast visst vill jag att de ska gå fortare typ biggest loser fort eller nå sånt. Sedan så märker jag att de minskas på cmoxå, Har en såndär lång stjorta som var lite tajt över rumpan men nu är de inga problem alls att knäppa alla knappar och de finns mkt utrymme kvar. :)

Blir nog zumba ikväll, om de inte är någe bättre på tv



Fullt upp

Brorsan ha varit här med hans nya tjej, dom svängde bara förbi igår och så sov dom över sedan spenderade dom dagen här idag. Nu har dom åkt hem men brorsan var förkyld och tro ni inte han smittade mig så nu går jag här och snörvlar om vart annat, det är väl förvisso tur att peter bara jobbar imorgon sedan är de helg men jag hoppas att slippa smitta mina barn igen, de hade ju varit typiskt.



Badat lillan idag och hjärtanes vilket locket hår hon får, de spretar ju ut från alla håll och kanter. Min lockiga lilla Luva!

Imorgon åker vi ut till Mamma, peter ska hjälpa syrran och tapetsera sedan titta över takfläkten hemma hos mamma som gått sönder. Så ser helgerna ut typ i två helger. Sedan drar de verkligen igång så fort vi får lönen blir de att köpa virke så vi kan börja med massa projekt. Staket ska upp, farstu ska byggas sedan så ska nog peter ev bygga lite på garaget och på boden så vi kan måla upp den. Man behöver verkligen allt utrymme. Sedan när någon får tid ska vi ännu en gång gå igenom förrådet, finns säkert en massa grejer till man kan städa ut därifrån men även få bättre ordning på.

Peter ha hållt på mycket med bilen nu på kvällarna, fixat och små gjort grejer vilket gör att jag får värsta suget efter pennan igen så kanske ska börja lite smått på några nya eller göra färdigt några gamla.

Ille

Ja vet inte men Ilias har nog någon fas igen, han är typ tvungen att sova 2 gånger om dagen. Han blir super trött, somnar typ direkt man lägger honom. Men visst känns de konstigt att han behöver det han är ju ändå snart två år. Men det gör abslut ingenting om han går och ha åh göra med resterande tid.

Blir han för trött så bits han, slåss, kasstar grejer, luggas, är grinig, bråkas med lillasyster. Men de är nog ganska övergående.

Annars funkar han hur bra som helst, ibland känner man sig inte riktigt tillräcklig bara, man leker, läser, dansar lysnar på musik, pysslar, ritar, lagar bra mat från grunden, är ute, träffar folk men man känner att kanske han skulle behöva mera stimulans. Han har nu i typ en månad börjat med mycket tre ords meningar och han pratar som bara den hela tiden, han la puzzel idag på vårdcentralen. Så jag vet inte alls vars jag ska fortsätta.

Igår sa han "mormor greta hemma", och henne träffade vi ju för några dagar sedan så nu är de mkt mormor greta. Han sjöng en sång om sin moster "Ja ja ja MALIIIIN, Ja ja ja Maliiiiin la till några nana na na och avslutade med "TADAAAAAA" Han är så rolig på så många vis.

Svettigt

Ja nog vart de lite svettigt när vi skulle på bvc idag. Först på affären så jag var ute i god till så jag kunde veckohandla lite basvaror. Vips så gick de super smidigt där inne Ilias kunde sitta i vagnen och Lowa hon sov. Ner på vc men dom hade inte öppnat, dom öppnade 13 och vi var där 12:30- shit va ska man göra då. Ja försöker underhålla sonen som inte alls var klädd för att vara ute i kallblåsten. Ja jaga hon runt hela området sedan in i väntrummet där de åter gick bra igen. Allt utgår från Ilias lixom är han medgörlig så funkar ju allt så himla bra. Men det är ju inte de lättaste att bära två barn och en skötväska, specielt om ena barnet bara vill springa åt ett helt annat håll eller inte vill bli buren *Buh

Lilla var då hela 56 lång idag och vägde hela 4835g så visst blir hon större men Ilias vägde 1kg mer samma månad hihi mina små tjockisar.

Dopet är iaf bokat så nu ska man verkligen börja planera inför det. Sedan hipsvips så fyller ju plutten 2år! GU va tiden rinner iväg jag hinner inte alls med.

Vem Luvan är

Luvan är ett jätte snällt barn, hon älskar när man pratar med henne och så fort hon ser storebror lyser hon verkligen upp.

Inatt så vaknade hon bara 05 för lite mat somnad strax innan 20 så lite bortskämd är man ju på det viset. Men ju mer hon sover på natten destå mindre sover hon på dagen det är ju ett faktum 30 minuter här och 5 minuter där lixom. Hon älskar att ligga i babygymmet och i babysitter eller om hon får sitta upp lite mera. Hon kan bli riktigt arg om maten inte går tillräkligt fort eller om storebror är för närgången.

Hon är på så många sätt lik Ilias, sover mkt på natten vaken på dagen, tom skriket är lika dant.

Lowa skrattar mycket och lyser upp lika mycket som Ilias gjorde när han var så liten. Man undrar ju verkligen om dom kommer att trigga igång varandra eller om dom lugnar varandra, kommer dom fortsätta vara lika lika till sätt? Ja det återstår ju att se

Det som jag nu har insett var med Ilias viskade vi och sänkte volymen på tv så därför trodde vi han var lättväckt. Så då bytte vi taktig och nu är man inte alls så när lowan är med, men hon är ju lika lättväckt som Ilias. Minsta lilla ljud som aviker så bums så öppnar hon sina stora blå, pigg och glad. Därav blir hon övertrött ibland så då är hon lite svårare att söva och komma i ro men det är ändå inte så svårt om man säger så. Hon har väl aldrig skrikit mer än någon minut sådär.

8kg på 4 veckor

Woho känner peppen! Är så himla nöjd att de här första kilona har bara rastat så 2kg i veckan är de i snitt. Men gissar att de börjar trappa ner ganska mycket nu snart. De är ju ofta så men jag är rätt nöjd om jag minskar med 0,5kg i veckan hädan efter även om man vill att de ska gå fortare.

2kg kvar till 10kg hoppas jag klarar de på 3 veckor, no problems! Hoppas de går på 2 veckor!

2009 här tyckte man att man var super tjock, detta var just innan jag började träna
sedan tränade jag i 5 månader väldigt mycket minst 1-2 gånger per dag BMI normalviktig 22,5



2009




2010 1 vecka innan Ille kom




2011


2012 Dag inna lowa kom



2012 innan viktminskning -lowa några dagar


Lowa några dagar



4 veckor sedan


Från förlossningen 2 månader är det -14,1 kg

Nu skulle man bara dokumentera hur man ser ut nu för att se skillnaden men jag orkar bara inte slita fram kameran just nu så de får bli en annan dag ;)

2x zumba

Idag har de blivit lite zumba för min del, tycker att de är skit kul. Jag älskar pass, älskar när nog säger åt en vad man ska göra och hur, taggar och peppar en att hålla igång. Håller mig till basic än så länge, när jag sedan kan alla bra så ska jag byta och köra cardio sedan sculp and tone och sedan har jag fitness.Idag blev de 42 minuter sedan lite magövningar 3x15 situps sedan 3x30 sek på lätt plankan. Känner att de hjälper allt man gör så fort jag får tid tänker jag köra zumba, ibland på kvällarna och även kanske mitt på dan då barnen sover. Förra gången gjorde jag bara 37 minuter.  Sedan denna vecka har jag även gått en långpromenad ca 1 timma i ganska lagomtakt med dubbelvagnen, de tog på riktigt på slutet.

Kommer inte ha något tvång på schemalagda pass än så länge för jag vill att motionen ska vara kul,  då blir den till sist ett måste, jag vill få abstinensen som jag hade för träningen tidigare- att jag var tvungen att göra det för att må bra. När jag tränade så orkade jag mer, fick mera energi men har aldrig tidigare varit så frisk heller. 

Sedan kommer jag att vilja pröva mammagympa, och sedan spin40 och core. De som är bra med mammagympan är att man får ta med barnen även äldre syskon PERFEKT!

Så TIS-TIS
2xzumba
1 långpromenad

Inte så mkt att skryta om men all träning är bra träning så även om det inte är så ofta är det bättre än ingenting ;)

Lovas rum

Ja nu börjar Lowas rum ta form. De blir inte rosa, de blir inte lila det blir RÖTT.

Tapet- Midbec 499 två väggar ej fönster sidornasedan blir de nog att ha samma på gardinerna och på sängöverkastet



Övrig inredning till rummet ;)

 



Eller




 

 

 

Allt kommer typ från Ikea/Kids consept/Jabadabado

 

Äventyr

Ja äntligen är alla pigg, glada och änteligen lite friskare. Pojken snuvar fortfarande och hostar då och då men det är ju så näst intill jämt! Så nu gömmer vi oss inte längre. Idag har jag hjälp syster att välja lite tapeter till hennes nya place, då vi först möttes upp på krauta och sedan på rusta. Krauta har ju ganska stort utbud på tapeter men dom är rätt platta iaf dom som inte är beställningsvaror. Men lite kik för min egen skull var ju inte helt fel inte heller var det fel att kika på rusta lite. Men i dags läget så hade dom massor med snygga tapeter men inget jag skulle vilja he upp på väggarna i mitt hus då jag redan har mina favvisar och sedan mina favoriter på inside och midbec.

Åhh va jag längtar tills jag får göra om här nere igen. Men ännu mer längtar jag tills man får göra om köket, altanen, badrummet och resterande rum uppe.

I sommar gör vi staket mest för barnens skull så man kan känna sig avslappnad och sedan bygger vi färdigt bron eller ja farstukvisten. Själva bron är klar men de ska upp räcke, tak osv. Sand och eventuellt krus ska också införskaffas så hela den delen av huset blir klart. Sen får man inte glömma de fönster som är kvar att måla *pust men iår har vi mera energi för det.

Ett måste är att göra Lowas rum så de är klart när hon är omkring 6-8 månader

Målen

För mig är det viktigt att hela tiden uppdatera mina mål, dvs klarar jag ett mål låt säga 10kg målet är att klara det inom en viss tid klarar jag de tidigare vill jag inte "slappa ihop" utan då höjer jag bara målet. Jag har tre kilo kvar tills tio kg. 10kg var mitt mål på 2 månader, nu kommer jag att minst klara det på 7 veckor. Därför kanske jag sätter ett helt nytt mål på en viss tid. För mig är de viktigt att målen går att genomföra, och inte känns omöjliga.

Jag vill börja träna igen men jag vill inte åka dit plufsig och tjock och inte hänga med. Så därför kör jag på så mycket och så hårt jag kan här. Med start på kosten, när jag slutar att gå ner så måste jag börja med något annat för att öka på viktnedgången låt oss säga med promenader. Då startar jag bara med promenader får mera viktresultat och sedan när man är less på det och har fått upp lite kondition så fortsätter jag ett gymkort. Jag kommer att köpa ett års kort i sävar just för att de ska finnas möjlighet att åka dit, inte vara borta så länge från hemmet inte bli så dyrt. Köper man då ett gymkort speciellt nu när man inte badar i pengar så måste man ju utnyttja det också.

7kg

3 veckor och 7 kg, känner peppen! ja kommer att nå första delmålet om 3 veckor! Jag kommer att fixa 10kg 7 veckor! Känns himla bra, känns underbart! Inge godis nu under påsk, Peter är super duktigt, men visst känner jag nu suget efter den kalla colan som skräpar i kylen, men peter är bäst han peppar mig gärnet! Ska dock försöka väga färre gånger nu kan jag väga mig flera gånger per dag. Men de peppar mig iaf!

Just nu känns de lite surt att jag inte hade mätt mig direkt från början men jag har gjort de nu och fortsätter de på de här viset ända fram tills hösten, vem vet hur många cm som kommer att åka! I sommar kommer man vara ute och springa efter barnen. Och de blir inte att ha bunkrat upp här hemma med massa gottigheter utan jag kommer att äta om jag blir bjuden någon gång sådär. Men ännu 7kg ska bort innan sommaren slutet av juli!


Brillisar

Svaret på en kommentar, märket på mina brillor är French connection som jag använder mest och är inköpta på specsavers 2 par för priset av ett så 1700 kr gick båda på. :) sedan har jag ett par fcuk, men dom är lite plastigare och så dom glider lätt av och ett par med utan bågar som är lite mer diskret burberry glasögon

Lill tjockisen

Här är de pappa som klätt lillan byxorna i sltk 50 börjar kanske vara lite små, en aningen skillnad ilias hade 62 denna tid!

 

Snart 8 veckor

Lillan, hon är så söt!! så lättsam men lite typsikt är det när hon vaknar vid 17-18 och är vaken tills 20-21 precis när Ilias ska gå och lägga sig, lite kaos måste de väl få va!

 

Kidsen

Fina grejer att sitta i traktorn!

eller charma mamsen!

Dagens

Och självklart är det inget som är varmt, utan det är en kall stekpanna med kylskåpskalla köttbullar på en avslagen spis.

Ilias nya sommarskor super coola jue!

RSS 2.0