de va mjölken!

Nu har ja ju för matdagbok i en vecka för Ille och nog är de mjölken som varit boven.. 3 gånger denna vecka har jag utsatt honom för mjölk och idag vart de våfflor. Hans mage pallar de inte. Så vi får se och idag var de riktigt tydligt. Vet inte hur man ska göra för att få rätsida på de förhoppningsvis växer de bort.

Så när han dricker mjölk skiter han inom kort han han redan gjort de så blir de bara pyttelite i löst format. Men har han inte skitit så är det hur löst som helst. Men han gillar ju inte att dricka mjölk han är en vatten kille så de gör nog inte han något att få dricka annat än mjölk.






Kommentarer
Maadde

Men barn ska väl inte ha komjölk för än dom passerat 3 år iaf?

2012-04-19 @ 20:37:50
URL: http://karlekskrypet.blogg.se/
Liza

Låter som han är överkänslig mot Komjölksprotein. Prata med Bvc och be om remiss till Allergimottagningen på barn. Milton var överkänslig mot Komjölksprotein, ägg och fisk när han var liten. Han fick brännande rännskita inom 20 min efter han ätit något han inte tålde. Han fick även exem i arm och knäveck. När han var riktigt dålig (innan jag visste vad det var) så hade han exem/prickar över hela kroppen utom huvud, blöjområdet, händer och fötter. Han var som ett knotter hela han!

Om han är komjölkproteinsallergiker så kan han få välling på recept. Be att få Profylac på en gång för det andra märket är jätteäckligt och ingen kan dricka det! Han behöver vällingen för kalkens skull. Ge han även Vitaminberikad havremjölk. Milton fick kalktillskott i tablettform också.

Esseks med karbamid = hudlotion, kortison fick vi utskrivet också.

Milton hade allergin till han var ung 3,5 år.

Hoppas det går över snart för Ilias!

Kraaam

2012-04-19 @ 21:13:59
hannah

tycker synd om liten då... jag tål inte mjölk och jag får jätte ont i magen av det.. säkert därför han inte gillar att dricka det... stackarn...

2012-04-19 @ 21:45:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0