Dagens påhitt

Först var vi ju upp klockan halv fem, sedan, då min underbaraste son vägrade fortsätta sova och mannen snarkade så de ekade mellan väggarna. Han brukar nämligen aldrig snarka så nu fick han ge igen, jag snarkar som tusan. Ja iaf innan klockan var 8 hade ilias rivit ut granen, slängt en glasjulgranskula i golvet bara för att han blev arg. Han skulle vara överallt men inte äta frukost. Han ville väcka sin pappa minst 20 gånger innan klockan 7 så de var en spännande morgon.

Sedan barnmorksan och ett besök på affären där jag handlade för veckan, och om vi skulle vilja baka lite granna. Var som sugen på knäck och kola :)

Sedan en sväng till vännäs och hälsa på min lilla syster, jag hade en önskan utav gå ut, leka i en lekpark, hitta på olika grejer och vara yber social. Jag som hade sovit 4 timmar var inte alls i den form som krävdes för att gör allt detta men tänkte om att jag har tanke av att försöka hälsa på minst en gång i månaden iaf så kanske man kan vara i ett bättre tillstånd då istället.

När jag skulle hem var jag i valet och kvalet på att åka hem till mamma för att sova där eller åka hem. Jag åkte hem, något av ett misstag kändes de som när jag väl hade kört halvväg, såg ingenting i halkan. Så nästa gång ska jag nog pallra mig hem till mamma istället

leka med Ilias

 

Barnmorskebesöket

Barnmorske besöket gjorde snabbt och näst intill smärtfritt.

Hb 120
blodsocker 3,2
Vikt +6
Blodtryck 120/75
Bebisen hjärtljud 155/min
sf mått 31cm

Hade lågt blodsocker trots att jag druckit typ en halv liter oboy och en mjuk och hård macka bara någon timma innan besöket så de tyckte jag var lite konstigt men de förklarar en hel del på hur jag har mått den senaste tiden, trött, irriterad, hjärtklappningar, svimningskänslor osv. Så kanske man ska försöka äta lite oftare i mindre mängder, kanske en aning nyttigare också. :)

Hinna före

Åh snart är jag klar med nästa inlämning, gud va skönt kan jag ju säga. Nu väntas sängen, för jag håller på att kräkas känns de som mår så himla illa att jag mått nästan döö, himla graviditet! Så på onsdag ska jag försöka vara helt klar med den och sedan påbörja även nästa inlämning, den sistan innan provet. Skulle vara skönt att bli av med den så jag kan slappa fram tills provet i januari.

Imorgon är de barnmorskan som gäller och sedan besöker jag även lilla malin i vännäs och blir bjuden på middag.
så de är verkligen full rulle här på byggden. Ilias verkar då sova lite bättre idag, har bara vaknat en gång medan jag pluggat sedan har det gått väldigt bra, får bara se hur de går i natt om de blir några vakna timmar igen eller om han kan sova sig till 6 tiden iaf.

Näe nu ska jag verkligen gå och sova, förhoppningsvis somnar jag och slutar må illa.


Julgranspyntning med Ilias

 

Jämföra

Bebben

Ilias


Chockad

Riktigt chockad över att jag har ont idag, har en del foglossning och sammandragningar som gör sig bekanta, nu på ett helt annat sätt än med ilias men inte så skönt. Hade tänkt oss ut på julskyltningen men jag insåg själv att de var helt onödigt eftersom vi ska på julmarknad nästan helg, Ilias hade inte sovit sedan när han väl somnade sov han till halv 4. Så hemma blev vi istället, pyntade granen och åt en super god middag. Gjorde sedan en ananaspaj och nu väntar vi bara på lugnet- ilias ska somna.

Peter spinger upp och ner och vi hoppas att han kan somna inom kort så vi får mysa ner oss i soffan och se på kass tv. Imorgon lägger jag nog upp lite bilder från idag och kanske en och annan magbild. För just nu är jag för trött :)

xoxo

Julshopping

Shoppade galnast idag, blev en massa grejer till Ilias, till hans kusiner och till ilias farmor och farfar. Nu är jag rätt nöjd över julklappsinköpen. Jag har då fått mina, en hel del nya bas linnen, en snodd och ett par leggins de behövdes verkligen då kläderna i garderoben börjar vara slut och trasiga, kläderna kommer jag förståss att använda innan jul för annars kanske jag hinner bli för stor :P  Näe men de behövdes verkligen lite nya kläder sedan kan jag använda mycket efter graviditeten också även om jag nu måste gå ner en del i vikt efter knoddas kommit ut.


Ilias får en klocka till hans rum, kritor, pärlor, lite bilar, en bilmatta, innebandyklubbor, låtsas mat sedan tidigare hade vi köpt, garage, ett kök, bondgård och en hammare med bult som man ska spika på.  Blir några fler julklappar och till peter har jag verkligen ingen aning på va jag ska köpa men han ska ju ha samma förutsättningar som jag fick, att välja att köpa något så han ska få fundera lite till sedan så kanske vi åker ut en sväng igen.



Bristningar

Mina nya bristningar, åh va hemskt, jag upptäckte dom idag. På höfterna har jag fått lite flera röda bristningar. Har ju massor sedan Ilias, de gör inte så jätte mycket men jag trodde inte att jag skulle få några fler då de inte är så länge sedan jag fick Ilias. Önskar att jag inte skulle få några fler men det är väl bara att gilla läget isf.

Idag har vi varit ute två omgångar, en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen ända tills de blev mörkt ute. Ilias tyckte det var super kul men snacka om någon som var slö på kvällen. Hoppas att han ska sova lite bättre om man är ute minst två gånger om dagen. Så då får ju jag mera sömn och jag blir piggare och gladare -win win!

Mellan matlagningar hann jag iaf med lite tvätt, dammtorkning och skura upp dom gamla golven. Nu skulle vi kört en omgång uppe och nere i källaren. Källaren är inte ett ställe som jag städar ofta men nu skulle de va skönt om de fick sig en omgång, annars kanske dammråttorna äter upp mig. Får se va vi hittar på, ikväll så hade vi film mys och imorgon ska vi in till stan en sväng handla lite julklappar och sedan lämna tillbaka hyrfilmerna.

3575

Ja nu behöver jag inte göra några fler ultraljud, eventuellt ett i v36 om jag skulle vilja sa han som utförde ultraljudet. Min barnmorska kommer promt att diskutera med mig om ett tillväxtultraljud om någon vecka då jag ska dit eftersom sf mått "ligg lite högt". Eller ja högt och högt jag följer min egen kurva men jag ligger över medel om man säger så. Kommer även att kolla om jag har gravdiabetes men funderar på att skippa detta, ja jag kan inte bestämma mig alls så jag lämnar frågan öppen ett tag. Det är väl bra men jag tror verkligen inte att de skulle vara någon fara med det så samtidigt känns de väldigt onödigt.

Bebisen kommer att väga omkring 3575 som en perfekt liten bebis, vad man räknar med att bebisar ska ligga på en riktigt medelbebis. Men jag tror att den kan väga 3925 eller 3725 men ja vi får ju se när liten kommer som inte verkar bli så liten.

Nu har jag gått upp hela 6 kg, ja det känns verkligen som hela 6 kg att bara gå upp 4 kg till känns svårt, men ännu har jag inte börjat samla så mycket vätska så de kanske går vägen.





Hihi

Bebisen är lik min lilla syster! :)

lillebror eller lillasyster

Ja våran blygis har inte velat visa sig, men jag är dö säker på att jag såg att de var en liten pojke.

Världens sötaste unge

Bebisen i magen minst lika sööt?!

Big mama

 

Åh jag dör verkligen, vi kan verkligen göra söta ungar, eller ja den vi gjorde sist vart ju bara över söt! Idag har sötungen varit på ett super humör, förmiddagen med spya sedan vart de en lång sovtur, efter sovstunden så var de verkligen full fart.

 

Pratkvarn


Sedan har han börjat med att berätta va han har gjort. Han och peter åkte och köpte pizza idag för att jag skulle plugga och för att slippa böka så gjorde vi så när dom kom tillbaka. Pratade ilias på för fulla muggar, han pekade mot dörren "bil" sedan massa massa pladder skrattade och sedan "maat" med ett väldigt stumt "T".

Han petade ju på ytterdörren sa sedan "Momo" två gånger sedan så snarkade han. Snarket är vad han döpt sin morfar till. Så då menade han att han ville åka till sin morfar och mormor.

 

 

 

v29

Typ 82 dagar kvar, runt omkring 11 veckor. Ja nog är det härligt känns som man är duktigt mycket piggare denna gång! Men även om jag är piggare känner jag inte för att renovera. Bygget har numera stannat av, jag orkar inte, finns ingen energi kvar och fortsätter vi nu kommer jag att vilja separera! Kanske inte så allvarligt men finns ingen anledning till att bygga och greja om det leder till att båda två blir mera trött, mera trötta leder till mera bråka och med mina hormoner är de inte någe roligt.




Nu verkar de som om att vi åkt på magsjuka också, Ilias spydde över hela mig två gånger. Jag har spytt en gång så jag vet inte riktigt vars de ska sluta. Lite slöa är vi men annars må vi ju bra, typsikt magsjuka. De dryga är ju att inte ens förkylningen har gått över, Ilias hostar och snövlar omvarannat. Känner mig lite inlåst här då man inte kan åka iväg och träffa folk varken kompisar eller på öppna föskolan då man är sjuk.



Fotningen







Tjuvstartar några bilder

Halvsminkad

Me and belly

v27+4

 

Tapeter jag bara älskar

Om "oliwer" skulle visa sig vara en flicka skulle jag tapetsera barnrummet i denna stil

När vi gör om hallen, troligen nästan år blir det mörkgrått och denna fond någonstans plus 2-3 enkel fönster på den vägg vi har balkongen

Tänkte göra om kontoret snart också, mina favoriter är just nu

Vardagsrummet funderar jag starkt bara på att måla i en grå ton tapeterna var ju så billiga och det skulle passa mycket bättre till min inredning om de fick bli mera min stil. Kommer bli så himla snyggt när jag är klar!

Dop

Åh va jag vill ha en baby converse doptårta till liten!

Här hittade jag massor med insperation till olika tårtor

 

När jag blir gammal ska jag fan gå lite tårtkurser va roligt de skulle vara!

Barnvakt

Igår lämnade vi ilias vid halv tolv, sedan åkte vi in till stan, gick och strosade sedan tog vi en frasselunch. Begav oss sedan till bion som vi verkligen tyckte va super bra, kanske lite väl hemsk för en 11 åring kan jag tycka, som nog inte förstår filmen. Efter bion så åkte vi på hemmakväll och hyrde 3 filmer och bowlade. Efter 45 minuter så var jag helt slut i höfterna och jag hade ju snebelastat väldigt mycket så då åkte vi hem såg lite film och bara pratade. På kvällen lyxade vi med varma mackor. Nu till det tråkiga jag sov bara till 6 imorse finns verkligen ingen trötthet just nu utan jag är bara super vaken, kanske inte så pigg dock. Men ska snart slänga mig i duschen fixa hår och smink för fotningen.

Varannan timma ringde jag och kollade hur de gick med ilias och självklart gick de ju super bra. Han hade bara frågat efter oss en gång och de var nog bra att syrran och wille var där och underhöll honom. Han märkte inte ens när vi gick.



Gamla foton

Här är från gamla fotoshoten när jag var i vecka 36-38 något sånt, blir så kul med lite nya bilder på jag peter och ilias, Jag och magen och jag och peter. Och förståss massor av nya bilder på ilias!

Dubbelgångare

Ja jag tycker att det är lite sjuk, min lilla syster ser verkligen väldigt lik amanda p från idol eller är det amanda p som är lik min syster! Att min syster har blondare hår nu gör saken inte lättare!

Packa

Packar inför helgen, vi ska ju till mamma på imorgon sedan så lämnar vi Ilias där från lördag till söndag själv. Så åker jag och peter och ser på bio, eventuellt bowlar och käkar något gott ute. På söndagen ska vi fota i studion så jag måste ju packa ilias kläder inför det så jag slipper springa runt och leta de under dagen. Peter kläder ska väl vara sådär lagomt packade. Men det är ju ett helt företag för att bara att åka iväg en helg.

Kläder både för att använda sedan för fotning för alla tre, smink, linser, underkläder, blöjor, salvor, välling och nappflaska och visst jag får ju inte glömma snuttefiltar och tuttar- *puh ja listan görs rätt lång

Nu ikväll passade jag och lill ponken på att bada lite så vi slipper göra det imorgon då jag ska iväg och jobba och vi försöker ju få att Peter ska få sova så länge som möjligt.

Ramlade

Igår ramlade jag i trappen upp till huset. Jag höll samtidigt i en sovande ilias så eftersom jag inte ville mosa honom så agerade jag bara sådär inpulsivt och höll om honom och landade sedan själv på magen och i huvudet. Det gick bra, pojken sov sig nästan igen det så ingen skada skedd. Bebisen verkar då må bra men jag var ändå tvungen att ringa in nu på morgonen för att försäkra mig om att jag gjorde rätt. Fick lite tips och råd vad jag skulle tänka på sedan så kunde jag nog känna mig lugn. Sköterskan sa att dom är ju så inbäddade och allt men vid förändringar eller något annat så fick jag komma in och göra en ctg. Så nu känner jag mig super "cool" :P

Så himla typiskt att man ska vara så fumlig allt jämt!


89 dagar kvar

Ilias

Bebis

 

6 månaden

En typisk pojkmage, eller hur!

Inte länge kvar nu, veckorna går super fort och julmånaden brukar ju bara swicha förbi så än finns det hopp om livet. tre månader kvar tills plutten kommer :P


Idag så har jag tagit det rätt lungt, morgonen, dusch, tvätt, frukost och plock, sedan så var Ilias och peter ut en sväng. Jag bjöd mamma på lunch sedan så fick jag sova ikapp eftersom jag har ju haft en ilias som vaknat stup i ett på nätterna. Iväg och hämtade biobiljetterna tills på lördag sedan så hem till min moster som var snäll och bjöd på middag.

på en vecka

Min tutte

Ilias sa det igår, Min tutte allstå, lite roligt att de börjar komma två ord efter följd. Nu säger han mycket det han vill göra som ut, mer, dricka, saft, mat, upp, ner, filt, bil osv. Är super roligt att försöka förstå honom då de mesta är bara ordmojs, kan känna att jag hör mycket bättre vad han säger än andra så det är också lite knepigt.

Nu är han ju snart 16 månader min lilla bebis och va allt går fort så skönt att vi ska va hemma ett tag till tillsammans med den nya bebisen och allt.



Sedan igår när han skulle äta middag så vet jag inte om han blev mätt eller efter att min syster pratat om bajs ville han inte äta mera. Lite humor var de oavsett anledning :)

Meninglöst pladder

Jag har varit så otaggad de senaste dagarna på att skriva. Är helt ärligt riktigt utmattad, ilias har något fuffens för sig och sover oroligt, är lite förkyld sedan så har han börjat skita och äta på natten. Av många orsaker kan jag inte alls lista ut va det beror på. Det är verkligen grejer överallt, känns som jag städar och städar men ingen märker någon skillnad utan tror att jag är lat eller inte bryr mig.  Trots att man dammsugar, skurar, tvättar och plockar så är det ingen som märker någon skillnad utan det är fortfarande inte riktigt så bra som de borde va sedan dras grejerna fram lika fort, folk går in med skorna och de kommer mycket folk och djur i omlopp här hemma.

Jag har graviditetshormoner som rusar fram och tillbaka, upp och ner så jag nästan spricker. Blir helt galen av verkligen ingenting. Peter hävdar att de var så här förra gången också, kanske en aning mindre. Magen har bara tvärväxt och de flesta nämner de förbigående, inte så för att vara negativ eller så utan bara sådär förbigående. Men jag blir jätte arg, irriterad och stött. För det är verkligen ingeting jag känner som att jag kan styra över, att den blir större alltså. Jag hatar att vara stor klumpig och otymplig, jag vill vara nätt vig och lätt och i vanliga fall är jag väl inte så nätt och lätt men betydligt lättare och nättare än vad man är nu, sedan så vet man ju att de blir ju bara värre! 13 veckor till med att folk kommenterar över min storlek eller rannsakar över vad jag äter gör mig mest utsliten.. Jag burkar kunna vara rätt vig kunna gå i en trapp utan att få hjärtrusning och känna mig som en pigg 85åring och jag brukar kunna ta mig de flesta kläderna i min garderob men de gör jag ju inte nu jag känner mig verkligen värdelös.

Jag vill bara ignorera alla som pratar om storlek, speciellt om min storlek. Låsa in mig i huset och bara va, hade vi haft ett badkar hade jag nog velat bosätta mig där.

Jämföra magar

Bebis nr1

Bebis nr2

 

 

Denna graviditet är jag verkligen besatt över att titta hur magarna skiljer sig åt, jag blir inte riktigt klok

27 nästan 28 :P

 

Stress skolan

Imorse fick jag snabbt försöka gå genom min inlämning, hade inte renskrivit den sedan hade jag glömt 2 uppgifter. Kan ju säga att det var rätt stressit att göra när ilias var vaken men de fanns ingen möjlighet igår då jag var så dålig, så fort jag blundade snurrade hela jorden så då vart det ingen genomgång. Men jag har inte så mycket ångest över betyget utan får ta de med ro istället.

I helgen ska vi bara vara hemma vid, eventuellt så vi åka och julshoppa en del julklappar till Ilias. Blir nog ett kök, fingerfärg, pärlplattor och xl pärlor, plastdjur och klossar

Sedan tänkte jag köpa ett stort duplo med djur, xl mosaikplattor, garage

Pärlor i olika formar tänkte jag kolla om jag har hemma eller om mormor har. Minns jag inte fel hade hon några rolia med tåg och bilar i olika färger.

Får nu se om jag har bestämt mig för att läsa på univeritetet. Kommer nu vara mammaledig sedan kommer jag prova något annat jobb förhoppningsvis inom de jag nu blir utbildad inom - Löneadministratör men huvudsaken att man mår bra med allt annat också. Får jag en sovbebis kommer jag att försöka tenta av kurserna lite fortare eftersom peter då är hemma. Men allt beror ju lite på hur allt går. Måste försöka tenta av kurser jag skulle behöva för att gå dom linjerna jag vill gå också så jag får kanske titta lite närmare på det.


De är synd om mig

Efter en heldag med släktingar så på vägen hem så måste jag ringa efter min underbaraste för att hämta mig. Jag kan knappt köra bilen med yrsel och illamående. Kliver bara ur bilen så ... ja jag spyr som en gris. Om det är på grund av graviditeten eller om de är magsjuka de vette tusan, får väl se om några dagar. Mår fortfarande pyton och hoppas att jag inte har magsjuka och smittat min gammelmormor.


Tänkte börja shoppa julklappar i helgen om jag piggnar till så jag hoppas peter tycker det blir roligt för då har vi något att göra.

Nu ska jag gå och lägga mig i soffa och tycka allmänt synd om mig för att illamåendet har långt ifrån borta

Tisdagar med energi

Peter har somnat på soffan, besöket har åkt hem  och barnet sover. Snart väntas en varm och välbehövlig dusch innan sängen så få sig en omgång :P.

Idag har varit en intensiv dag med en pojke som vaknade innan 6, var vildare än någonsin sedan somnade halv tolv för att sedan vakna 2 timmar senare och då lika aktiv som innan. Imorgon ska jag på öppna förskolan så då blir det lättare att göra av med lite energi. 



Vi fick besök av våra fina vänner och jag bjöd på lite jutmat, skinka, memosa, prinskorv och potatis. Riktigt lyx att få äta sån mat redan nu men de är ju bara en månad sedan är man dö less och kan vänta ett år igen.

Bebben verkar då rätt livlig av sig nu, får inte en lugnstund utan att bebben slår volter och kickar lite vars stans.

Namnfunderingar

Tränar mig på namn, mest pojknamn. Försöker säger dom tillsammans med ilias för att känna om man skulle kunna säga det.

Oliver eller alexander tränar jag mig på nu

isacc tycker jag är fint men peter tvivlar samma less med matteus, johnny och många fler namn. Tror peter kommer få vara den avgörande parten denna gång.

Men är lite sugen på Oliver faktiskt ja vi får väl se

Alexander är kanske lite för långt, peter gillar korta namn.

Presenter


Var förbi Eilona idag och träffade lilla tösabiten! Köpte den här klänningen med en vit body till inte exakt den här men något i den stilen! :)

Bm besöket

Bm besök 3

Blodtryck 120/70
Min puls 102
Bebisens Hjärtljud 155
Vikt 4kg+
Sf mått 29 cm snacka om hemskheter! Men magen är 2-3 cm mindre än med ilias så de känns ju ganska skönt!


Om nästa mätning är lika stor blir jag inplanerad för tillväxt ultraljud omkring v30 så får se om det behövs eftersom dom har kontrollerat det redan nu.

Jämföra jämföra :P

Ilias vs Bebis

Ilias
Enligt sm 2011-07-13
Enligt ultraljud 1 2010-07-15
Enligt Rul ultraljud 2 2010-07-14
Ultraljud 4 -18%
Ultraljud 5 -14%

Kommer ut den 2010-07-21 och väger 3425g

Bebis

Enligt sm kommer bebis den 30/1
Ultraljud 1 Beräknad till den 15/2
Ultraljud 2 Beräknad till den 21/2 ca
Ultraljud 3 RUL Beräknad till den 14/2
Ultraljud 4 -15% beränad till den 10/2

Jag blir inte riktigt klok alls!

När tror ni den kommer och hur mycket väger lilla blyger?



Blyger

Ja jag tror att vi måste döpa denna unge till blyger! För efter att ha varit på så många ultraljud redan så vägrar den visa vad den är. Men just nu räknar jag ju med att det är en pojke till. Har ju köpt 1 set med flugor på och 1 pj med bilar på och en heldress i "pojkfärger"

Enligt sm kommer bebis den 30/1
Ultraljud 1 Beräknad till den 15/2
Ultraljud 2 Beräknad till den 21/1 ca
Ultraljud 3 RUL Beräknad till den 14/2
Ultraljud 4 Beräknad till den 10/2 jag tror att bebisen kommer den 7/2 men bara för de lär de ju komma den 21/2 istället :P Bara blyger inte kommer den 11/2 är jag nöjd!

Bebisen beräknades väga ca 3200g när den kommer ut flödet såg bra ut och bebisen rörde sig men sparkar bara mot ryggen så jag får väl räkna med att de blir en hel del sånt denna gång. Har ännu ett ultraljud att åka på om två veckor eftersom den låg under med ca 15% just nu så lär vi ju se om den växer som den ska. Ilias låg första mätningen i v 30 -18%-22% så jag räknar med att denna bebis kommer att väga ca 3700 eller närmare 4000g om jag har otur när den kommer om den går över en vecka som med Ilias.  

Ultraljud 5 om två veckor får vi se va de blir för datum då?! Känns inte som man riktigt kan ställa in sig på något datum denna gång :S

v 27 nästan men inte riktigt

Inte riktigt men nästan!

2010

2011


Har snyggat till mig med smink fixat hår med ny färg och slingning bästaste syster är duktig hon!

Så himla roligt

2010 v 27 med Ilias

Imorgon ska jag ta på mig samma kläder som jag hade på mig för att se om de verkligen är någon skillnad på min mage nu och så! :) Måste bara leta rätt på mina gravidbyxor, har dom uppe på vinden någonstan.

99 dagar

Wow läste på en annan blogg att hon hade 99 dagar kvar till beräknad förlossning. Vi har samma bf så nu insåg jag att de inte var länge kvar. Fattar verkligen inte att det bara är typ 3 månader sedan är jag två barns förälder.

Liten har inte rört sig på hela helgen så jag snabb åkte på förlossningen för att titta till läget. Bebben verkade må bra hjärtaljuden låg på omkring 165. Läkaren hade mycket för sig så jag skulle få återkomma imorgon på spec mödravården för ett ultraljud för att se till att bebisen verkligen mådde bra. Tänkte passa på att kolla hur stor den är och om den får tillräckligt med näring sedan kanske kolla könet beroende på vad de är för ultraljudssköterska. Tar dom tid på sig så kan jag ju kika men har dom brottom så skiter jag nog i det. :)

99 dagar kännt inte allt för långt bort tiden bara rusar förbi.

Renovering

Peter har kört fast, han vet inte hur han ska göra kring fönster, dörrar och eventuellt runt elementet. Resten av rummet är reglat och det är väldigt lite kabeldragning kvar, så nu innan jag åker iväg i helgen bör jag ju veta hur jag ska göra sovrummet om han hinner och vill börja på det.Är det något som måste fixas på bilen efter besiktningen så lär han få göra det istället. Sedan kan han iförsig fixa muren så den är målningsbar så att säga, är lite skavanker att fixa på den med.

Själv ska jag ska fara och fota Ilias i studion med han nya villervalla kläder. Super snyggt och super billigt!




4, 6 och 8 månader

Renovering

Peter har kört fast, han vet inte hur han ska göra kring fönster, dörrar och eventuellt runt elementet. Resten av rummet är reglat och det är väldigt lite kabeldragning kvar, så nu innan jag åker iväg i helgen bör jag ju veta hur jag ska göra sovrummet om han hinner och vill börja på det.Är det något som måste fixas på bilen efter besiktningen så lär han få göra det istället. Sedan kan han iförsig fixa muren så den är målningsbar så att säga, är lite skavanker att fixa på den med.

Själv ska jag ska fara och fota Ilias i studion med han nya villervalla kläder. Super snyggt och super billigt!




4, 6 och 8 månader

När lillebebisen kommer måste jag vara snabbare på att åka och fota typ när den nästan är nykläkt skulle vara roligt! Sedan under de första året göra en del bilder

150kr per gång är det ju rätt värt!

Vardagssurr

Ska snart gå och lägga mig blev inte lika mycket gjort idag som jag hade tänkt. Hann inte dammtorka och skura bara dammsuga och plocka undan. Men jag gjorde en morotskaka och sedan så gjorde jag en fin fin middag, dock var sonen inte så impad när väl han hade lagt sig hade jag ingen ork för at städa, jobba eller för att plugga så jag tar igen de nästa vecka förhoppningsvis. Det är som lättare att jobba/plugga innan man lagt lillemannen, man har då lite energi kvar. Var på öppna förskolan idag, skönt att plutten kan leka lite själv roa sig med lite andra leksaker än han är van. Passade på att handla, har ju en ny craving på kanel, julgröt, varma äpplen, julskinka och pepparkakor. MUMS risgrynsgröt har jag ätit två gånger idag så jag är rätt nöjd.

Hade tänkt gå på en gravidforum som startat i sävar men jag fick inge svar på om man fick ha med sig sitt tidigare barn så jag uteslöt de nu har jag missat två forum av fem så nu slutar jag bort det.

Fick super starkt vg på inlämningen förra veckan så nu 4 inlämningar och ett slutprov senare lär jag ha antingen mvg eller vg i kursen. Lite pepp blir man faktiskt, men de krävs ju lite arbete för det.



RSS 2.0