Ille

Ja vet inte men Ilias har nog någon fas igen, han är typ tvungen att sova 2 gånger om dagen. Han blir super trött, somnar typ direkt man lägger honom. Men visst känns de konstigt att han behöver det han är ju ändå snart två år. Men det gör abslut ingenting om han går och ha åh göra med resterande tid.

Blir han för trött så bits han, slåss, kasstar grejer, luggas, är grinig, bråkas med lillasyster. Men de är nog ganska övergående.

Annars funkar han hur bra som helst, ibland känner man sig inte riktigt tillräcklig bara, man leker, läser, dansar lysnar på musik, pysslar, ritar, lagar bra mat från grunden, är ute, träffar folk men man känner att kanske han skulle behöva mera stimulans. Han har nu i typ en månad börjat med mycket tre ords meningar och han pratar som bara den hela tiden, han la puzzel idag på vårdcentralen. Så jag vet inte alls vars jag ska fortsätta.

Igår sa han "mormor greta hemma", och henne träffade vi ju för några dagar sedan så nu är de mkt mormor greta. Han sjöng en sång om sin moster "Ja ja ja MALIIIIN, Ja ja ja Maliiiiin la till några nana na na och avslutade med "TADAAAAAA" Han är så rolig på så många vis.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0